DMZ 125 #1 Публикувано 20 Декември, 2016 (Редактирано) Здравейте, колеги, с жената замисляме малко да покараме ски в Банско за около 2 -3 дни, но не знаем кой хотел да изберем. Търсим хотел до 140лв. за двойна стая на вечер със закуска и вечеря, с чист и топъл басейн, сауна и т.н.. Пускам темата защото знам, че мога да ви се доверя тъй като в другите сайтове за даден хотел има и добри и лоши мнения и не можем да вземем решение. От няколко години караме ски предимно в Пампорово и сме много доволни, но тази година искаме да пробваме и на Банско. Благодаря ви предварително Редактирано 20 Декември, 2016 от DMZ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #2 Отговорено 20 Декември, 2016 Препоръчвам бутиков хотел Уникато. Чисто,топло и уютно,имат си подземен паркинг и се намира на 50 метра от лифта. В хотела има също спа и сауна,единственото от твоите изисквания,което го няма,е басейнът Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vasko56 4 #3 Отговорено 6 Януари, 2017 Преди две седмици отседнах в този хотел https://pochivka.bg/hotel-perun-i-platinum-kazino-o25071 . Останах много доволен от обслужването и от организацията им. Всичко беше супер, заслужаваше си парите, които дадох. Аз така обичам, като отида някъде да не съжалявам след това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashokolev 14 #4 Отговорено 26 Януари, 2017 Виждал съм го този хотел в Банско, много е готин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #5 Отговорено 27 Януари, 2017 Още едно положително мнение за хотел Уникато, а пък пицарията под хотела е уникална Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове