Didko 45 #1 Публикувано 17 Декември, 2016 (Редактирано) По спецификация, автомобилът е Elegance и въпросната система липсва (дори и като опция). Само че на таблото имам индикатор и при палене светва. Освен това в менюто има настройки за въпросната функция. От любопитство питам и не ми се пробва срещу стената в гаража Забравих да отбележа, че кутийката със сензорите зад огледалото е прилично голяма. Редактирано 17 Декември, 2016 от Didko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 17 Декември, 2016 Голям къс стиропор от някой хладилник може да изправиш на пътя.Завий му един кат домакинско фолио около главата и се удари в него с 51км/ч +. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #3 Отговорено 17 Декември, 2016 Виж това е идея, но скоростта трябва да е по-ниска. По документация работи от 5 до 30 км/ч. Днес се зачетох по темата и се оказа, че Сивик след 2015 всички модификации са с такава система, та може да е същия случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #4 Отговорено 18 Декември, 2016 (Редактирано) Имаш ли бутон за изключване на системата? При мен спира при всякаква скорост, дори и на магистрала, ако колата, която подминавам е 20см в моята лента, предупреждава и спира. Редактирано 19 Декември, 2016 от vesivanova Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #5 Отговорено 18 Декември, 2016 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #6 Отговорено 18 Декември, 2016 За мен я има екстрата. Бутона е там. Чек лампа има на таблото, която пали и гаси опцията. На дисплея също излиза...... Не виждам причина да я няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #7 Отговорено 19 Декември, 2016 Нямам бутон за изключване. Системата при мен се казва CTBA (City Break Assist). https://yasithmayabandara.files.wordpress.com/2015/01/ctba.pdf Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jaccomo 96 #8 Отговорено 19 Декември, 2016 Аааа, тва е на колегата снимката..... Извинявам се. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 20 Декември, 2016 (Редактирано) Collision mitigation brake system (CMBS) Редактирано 20 Декември, 2016 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Didko 45 #10 Отговорено 22 Декември, 2016 Днес се престраших и се пуснах по инерция зад едно спряло такси на светофар с ~20 км/ч. Разпищя се, светнаха разни ламби и знаци по таблото, но не усетих да ми натиска спирачката. Може би изпреварих момента, защото успях да спра на около 1 - 1,5 м от таксито. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #11 Отговорено 23 Декември, 2016 (Редактирано) Натиснеш ли педала се изключва. Първо светва лампа и свири,после придърпва колана и спира Виж тук https://www.youtube.com/shared?ci=SI7H3CAuPMU Редактирано 23 Декември, 2016 от georgivanov1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове