gire_91 3 #1 Публикувано 16 Декември, 2016 Здравейте! Миналата седмица смених преден ляв фар и след смяната и бърникането, светлините на спирачките ми спряха. Имате ли някаква идея от какво може да е и как да го оправя, че ме е много страх на светофари, дали няма да бъда подпрян отзад .. Поздрави. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Deka7a 1 #2 Отговорено 16 Декември, 2016 Първото, което аз бих направил е да проверя бушона дали е здрав. Изцяло ли изчезнаха, смисъл такъв нямаш и габарити отзад ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #3 Отговорено 18 Декември, 2016 Не, габарити си има, само спирачки няма. Знаете ли кой бушон е за тях? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vang 5 #4 Отговорено 19 Декември, 2016 В кутията под капака №42, 20А. Клаксона е вързан на същия бушон, ако е прекъснат, няма да ти работи и той. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #5 Отговорено 19 Декември, 2016 Има и друг вариант. Ако не е била карана дълго колата, да се е окислила стоп машинката или пък направо да е повредена, поради износване. Преди време, при мен беше първото и се оправи с енергично натискане и пускане на педала за спирачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #6 Отговорено 19 Декември, 2016 Мерси за отговорите!Клаксона си работи, а колата се кара често. Гледах едно видео в YouTube и пича казвa, че може да е от някакъв си SWITCH, който се намира на педала на спирачката. Имате ли идеи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goldbyrk 202 #7 Отговорено 19 Декември, 2016 И аз за това ти пиша. Обикновено проблемът се изразява в стоп машинката, на педала. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #8 Отговорено 20 Декември, 2016 Откачи буксата на стоп машинката, окъси я с едно кабелче и гледай дали ще светнат. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове