Stoyan1978 2 #1 Публикувано 18 Ноември, 2016 Здравейте колеги , Някой сменял ли е лампичката за осветление на часовника ??? Опитах да го отворя , но не успях и само нараних пластмасата около него. Моля , ако някой е правил това , да пише как точно се вади часовника от централната конзола на таблото. Благодаря предварително. Стоян Казанлък Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #2 Отговорено 18 Ноември, 2016 Ами зависи какъв е акорда, UK или US. На англичанката часовника е долу, пред скоростния лост. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 18 Ноември, 2016 (Редактирано) Моята е англичанка и часовникът е горе до копчето за аварийните. По-скоро май зависи дали колата е ръчен или автоматичен климатик. Аз съм с автоматичен. Редактирано 18 Ноември, 2016 от Knoxville Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #4 Отговорено 18 Ноември, 2016 И аз съм с автоматичен, но е долу: Всъщност, кабелите отзад са дълги и нещата могат да се местят, където ти е удобно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoyan1978 2 #5 Отговорено 23 Ноември, 2016 Часовника е долу срещу скоростния лост , колата е англичанка с климатик , който се командва с "врътки" - т.е. не е автоматичен. Не мога да извадя самия часовник , за да сменя лампичката - не свети от както съм я взел ,но мисля , че трябва да свети Ако някой го е правил моля обяснете как...??? Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tonywoolf 100 #6 Отговорено 23 Ноември, 2016 Вадиш пластмасата около скоростния лост - на клипси е. След това се показват винтовете на двойния държач - часовник/чекмедже. Развиваш и вече имаш достъп до часовника. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Stoyan1978 2 #7 Отговорено 23 Ноември, 2016 Благодаря. Още тази събота ще го пробвам. Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове