Jump to content
weapon R

Скоро ще имаме нов фен във форума.

Recommended Posts

Е най накрая продадохме кадет4ето на брат ми :P Сега ве4е мом4ето не може да спи,то са едни мобилета,горублянета,списания,абе мани сутрин не може да стане за работа.Еееех,така като го гледам братото и се сещам за моята първа хонда,колко дерзание и обиколки беха.Айде да му стискаме палци за кредита,4е има едно купе 93-та. :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е най накрая продадохме кадет4ето на брат ми :unsure: Сега ве4е мом4ето не може да спи,то са едни мобилета,горублянета,списания,абе мани сутрин не може да стане за работа.Еееех,така като го гледам братото и се сещам за моята първа хонда,колко дерзание и обиколки беха.Айде да му стискаме палци за кредита,4е има едно купе 93-та. :worthy:

Успех :)ПС: купетата започват от 94-та мисля

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дайте съвет в коя банка да отидем,за да стане по бързо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Стискам му палци. Дните преди покупката са най-тежки. Аз не спах около седмица, а във времето в което дремвах малко, виждах един червен Civic. :huh:;) ;)

Редактирано от Antony

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще ползва потребителски кредит - в Пощенска банка процедурата е доста изчистена, действат адекватно и в кратки срокове. Поне в моят случай обслужването им беше на изключително високо ниво. И продължава да е такова. За други нямам наблюдения ...П.П. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще ползва потребителски кредит - в Пощенска банка процедурата е доста изчистена, действат адекватно и в кратки срокове. Поне в моят случай обслужването им беше на изключително високо ниво. И продължава да е такова. За други нямам наблюдения ...П.П. Успех!
Извинявам се ,че се вмъквам в темичката :huh: ......Колега GIGGS,можеш ли да дадеш още малко инфо за кредита ,поръчители,тва-онова ;) .......Мерси предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

SG Eкспресбанк ако отидеш с готови документи до 2 дена дават парите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за съветите мом4ета,в понеделник ще се пробваме и в Пощенска и SG ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...