bebcho 1 #1 Публикувано 5 Ноември, 2016 Здравейте Днес ми се случи да не мога да изключа първа скорост още преди да съм запалил двигателя. В момента в който го запалих я изключих без проблем. На запален двигател до сега не съм имал проблем със скоростите. Лесно влизат и излизат. Идеи....? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #2 Отговорено 6 Ноември, 2016 А съединителя натисна ли ? Принципно, без съединител можеш да изключиш от скорост дори и в движение, както и да включиш, но трябва точно да уцелиш оборотите. Не се препоръчва. На изгасена кола можеш да изключиш от скорост, ако си я включил на загасена кола. Карал ли си колата- без съединител тегава работа и не се препоръчва. Дали ще е запалена или не за съединителя е все тая. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bebcho 1 #3 Отговорено 6 Ноември, 2016 На изгасена кола с натиснат съединител се опитах да изключа първа и не можеше, беше запънало много. В момента в който запалих двигателя веднага изключи без проблем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #4 Отговорено 7 Ноември, 2016 А пробва ли да натиснеш няколко пъти съединителя след като с 1 път натиснат не стана ? Т.нар 2-но амбриране ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове