pesho2 0 #1 Публикувано 28 Март, 2007 Някой може ли да ми каже коя година е произведена Хонда Сивик хечбек с VIN номер, започващ сJHMEJ93300S......? Тенкю. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Antony #2 Отговорено 28 Март, 2007 (Редактирано) Добре дошъл във форума и сектата. Чакаме снимки. Редактирано 28 Март, 2007 от Antony Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #3 Отговорено 28 Март, 2007 Благодаря ви на всички. Проверих годината и за съжаление опасенията ми се оправдаха.Щом я снимам, ще ви я изпратя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #4 Отговорено 28 Март, 2007 Благодаря ви на всички. Проверих годината и за съжаление опасенията ми се оправдаха.Щом я снимам, ще ви я изпратя И да са объркали година-2 не е страшно...все пак си е Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #5 Отговорено 28 Март, 2007 нормално е годината на пройзводство да е различна от годината на продажба. Много хора се бъркат от това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Demon 4 #6 Отговорено 29 Март, 2007 нормално е годината на пройзводство да е различна от годината на продажба. Много хора се бъркат от това.Точно така, годината на производство е едно, а годината на първа регистрация, т.е. регистрирана и подкарана колата е съвсем друго. Не е нужно да се притесняваш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #7 Отговорено 29 Март, 2007 И да ми се смеете, то вече свърши. Ама го пиша, за да предпазq някой друг като мен, Хонда не виждал такъв.Начи колата и вън, а особено вътре страшно запазена - никакво износване на седалки, педали, волан и т.н. като нова . Върви на пушка - никакви забележки. И продавача го е видял и вика: на талона нарочно са написани 4 год повече, заради по- малки данъци, каско и т.н. Аз в момента не можах да проверя, свалих от цената и я взех. После видях от вашите постинги че наистина си е годината, написана в талона. Ми един ден като реча да я продавам, как ще стане - тя просто си губи цената с тези години. Договорът подписан - няма мърдане. Пък и да приказвам с него - нищо.Някой да се сеща нещо, пък ще разправям... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #8 Отговорено 29 Март, 2007 Според мен не е важна годината, а състоянието на колата. И моята беше като нова, даже музика нямаше никаква и никога не и е слагано-направо се шашнах. А за продажбата, не се притеснявай, Хонда си пази цената дълго време, само в едно съм сигурен- ако я караш повече от година няма да я продадеш изобщо защото ще се влюбиш в марката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pesho2 0 #9 Отговорено 30 Март, 2007 Благодаря на Chopper 1969 за любезния отговор.Кажете ми, форумци, как се качват тук снимки, за да ви я покажа?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #10 Отговорено 30 Март, 2007 Ми един ден като реча да я продавам, как ще стане - тя просто си губи цената с тези години. Договорът подписан - няма мърдане. Пък и да приказвам с него - нищо.Някой да се сеща нещо, пък ще разправям...За цената много грешиш...после става непродаваема!!!:1000 лв по фактура от Италиядокарване +регистрация 7001-во стягане-500джанти,гуми-1000амортисьори-600музика-2000окачване-200спирачки-200брони-200 боя...600 до тук ...7000лв за сивик 92 ...кой ша ми я купи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове