Jump to content
Pliushtadin

Civic Coupe '94-96

Recommended Posts

Здравеите Колеги!Кажете някакво мнения относно купето 1.5 LSI 101 h.p и 1.6 ESI 125 h.p (94-96г.) Има и американси и японски или...Отзад с дискови ли е? Вие ако сте какво ще предпочетете 5та ген В-тек 125коня D16z6 или някое от тези 2ете - гледам че купетата вървят по-евтино, което ми се стори малко странно.Danke

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dominic
Отговорено (Редактирано)

Здрасти,Относно "нещо" по купето 101 коня и 125 - разликата е единствено в конските сили.Обурудването е стандартното - има с климатик и без, интериора е като на хетч.... какво да се сетя още.....Моето купе 101 коня е американско, не знам дали има японско купе :rolleyes: Отзад не са с дискови спирачки, ако има някое, значи са слагани допълнително.Питай нещо по-конкретно, иначе разлика в двете купета - няма, само конете (дори по-мощния двигател пак е едновалов).Подръжката е като на всяка друга 5та ген. хетч.Успех.

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pliushtadin

А Мерсаж,Предполагам си доволен от нея, така че е излишно да те питам дали ми я препоръчваш. Сподели колко ти гори из града. Аз по принцип искам 125-те коня да си взема, но не ми се чака повече и маи ще се мятам на 1.5 101А пробвал ли си да се дърпаш с друг сивик 5-та :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

и маи ще се мятам на 1.5 101

нещо ми подсказва, че няма да съжаляваш.... аз поне хич не го обичам този едновалов втек :rolleyes:но пък още не сме организирали такава дръпка....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Ами излишно е наистина да я препоръчвам, защото всеки има различен вкус, но най-малкото имаш багажник :cool: - дано да не са се обидили колегите с хеч-овете (аз иначе съм голям фен на куршумчетата, отзад излгеждат много джиджени).Иначе какво да ти кажа - преди 3 години разходът градско беше 6.5 -7. Сега при перманентните задръствания за съжаление съм го качил към 7.5 - 8.Смених едни джанти от 14 на 15 цола за тези 3 години, и засега никакъв сериозен ремонт (като изключим климатика, защото аз си бях виновен). Иначе сега вероятно ще трябва да сменя нещо - втулки или шарнири заради пътищата, но да чукна на дръво - другото спи (но аз си я и глезя :cool:Колкото до състезания и сравнения - не мога да ти кажа спрямо другите сивици как съм, защото никога не съм опитвал. Но си е пъргава като всички хондички.Която и да вземеш - ще си доволен .... купе, ниско, с багажник, за 4ри човека до морето и обратно, стабилна, може би бих предпочел 125 коня, ако съм сигурен, че няма нещо по-особено при цените на подръжката и да не е капризен двигателя, защото 101 коня си е съвсем окей :rolleyes:Иначе последното сравнение - ауди А4 (за съжаление не знам кой двигател) като имаш предвид, че най-слабия двигател е 101 коня, после 125..... го минаваш със сигурност. Вероятно е бил 125, защото са по-тежки. Примерно калибра 115 коня е наравно със LSi купето 101 коня.Успех в избора.

Редактирано от Dominic

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се лъжа че това е с D15B7 - 101hp, a ne D16Z6 нали?Защото в горните постове пише че е 1.6?Но като гледам има лепенка LSi, което ще рече че е 1.5?Все пак и мойта е такава, така че сигурно не бъркам, ама все пак да попитам?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се лъжа че това е с D15B7 - 101hp, a ne D16Z6 нали?Защото в горните постове пише че е 1.6?Но като гледам има лепенка LSi, което ще рече че е 1.5?Все пак и мойта е такава, така че сигурно не бъркам, ама все пак да попитам?

Съвсем прав си - D15B7Аз не съм писъл, че е друга ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...