gire_91 3 #1 Публикувано 11 Октомври, 2016 Здравейте, симпатяги.Искам да ви попитам няколко въпроса, относно предстоящи ми ремонти на Англичанката.Модел - 1.4i Fastback 19971. Смяна на тампони заден носач.Сменявам ги за втори път и майстора ми препоръча направо да сменя цялата задница, каза ми заден мост ама мисля, че те нямат. Идеята му е, че ако намеря от някоя оригинални, ще държат в повече пъти от новите от магазина?2. Термостат.От известно време, зимата температурата ми се блудка под 90 градуса, та искам да попитам трудна ли е смяната на това животно и как става?3. Спирачна течност.При прегледа, на уреда показа, че влажността в течността е над 6% и ми каза, че е повече от препоръчително да се замени. Какво мислите вие?Благодаря ви и успехи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slayer 25 #2 Отговорено 11 Октомври, 2016 (Редактирано) Здравей, по въпрос 1 - смени си само тампоните , но с оригинални - нови (на бройка са около 50 лв.) от Бултрако. Каталожен номер - 52385-ST3-G01 по въпрос 2 - лесен е е за смяна струва около 25 лв. + 10-15 лв. за литър антифриз. Можеш и целия антифриз да смениш. Хубаво е от време на време по въпрос 3 - сменя се на всеки 2 години, без значение от пробега. Спирачната теченост акумулира вода, което може да доведе до проблеми зимата. Редактирано 11 Октомври, 2016 от Slayer 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1549 #3 Отговорено 11 Октомври, 2016 Тампоните са с посока на монтаж, всъщност две посоки трябва да се спазят - външен/вътрешен край и горе/долу. Ако тези две неща не са спазени, можеш да си сменяваш тампони всеки месец, дори и "оригинални" да са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #4 Отговорено 11 Октомври, 2016 Благодаря Ви!Не успях само да намеря сайт на "Бултрако", но ще им звънна утре.Успехи! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vang 5 #5 Отговорено 11 Октомври, 2016 Еми ето ги сайтовете, ама не знам до колко ще са ти полезни. www.bultraco-sofia.bg www.bultraco-plovdiv.bg www.bultraco-varna.bg за телефони и т.н. на всички провери тази страница - http://honda.bg/?go=contact Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #6 Отговорено 10 Ноември, 2016 Смених ги, супер цена бяха.Оказа се, че и съм за задни амортисьори. Някакви съвети дали нови или втора и откъде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gire_91 3 #7 Отговорено 11 Ноември, 2016 Колеги, моля Ви за един отговор... Амортисьорите от този модел дали ще станат на англичанката?Цък - Хонда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #8 Отговорено 11 Ноември, 2016 Не 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове