Иванов Богдан 6 #1 Публикувано 10 Октомври, 2016 Здравейте, карам от месец ЦРВ 99г. И ми е много хубаво))))много добър автомобил.Но имам може би проблем с някой от тампоните на двигател или скороста кутия или направо незнам, но когато върна газта на малка предавка тряска или пък като набирам от втора-без да въртя или там какво дае -я усещам, че тресе отпред леко.Не е от гумите чисто нови са и с предните беше така.Ако някой може да ми каже колко и къде имам тампони за да ми ги сменят или подобен проблем някой ако има да сподели мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Х А Р И 41 #2 Отговорено 12 Октомври, 2016 (Редактирано) Хвърли един поглед пред предната лява гума. Има един кръгъл тампон. Може да е скъсан. Доколкото знам първо той се прецаква. За проба можеш да напълниш мястото със някакъв силикон и да видиш има ли промяна. Ако не огледай и другите. Редактирано 12 Октомври, 2016 от Х А Р И Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #3 Отговорено 4 Ноември, 2016 Много ама много странно, забелязах , че на бензин проблемът го няма.Дали е възможно да е от газта незнам.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 4 Ноември, 2016 Колко е стара газовата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #5 Отговорено 4 Ноември, 2016 Година Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иванов Богдан 6 #6 Отговорено 29 Май, 2018 Да кажа, че беше от средния тампон на двигателя )))) 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове