fast_ghost 31 #1 Публикувано 9 Октомври, 2016 Здравейте колеги, Имам проблем с централното на въпросната хонда Сивик 6-та англичанка преди фейслифта d16y2 По принцип централното никога не е работило при мен, така си дойде от чужбина (Италия). Свалих кората откъм шофьора, проверих акутатора - работи (принудително подаване на + и - на буксата на 5-ти и 6-ти пин) Копчето горе, където се подава самият сигнал също си работи затваря веригата но нищо не се получава. Проверих и бушоните, но нямаше изгорял. Сменях самото модулче в шофьорската врата с работещо, но и от него не е. Моля ви, някой ако е имал такъв проблем нека бутне едно рамо, че ми омръзна да ги затварям собственоръчно. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 650 #2 Отговорено 9 Октомври, 2016 Може би трябва да смениш и "дор лок контрол юнит"-а, ако е имала изобщо централно заключване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_pop 64 #3 Отговорено 9 Октомври, 2016 А на това модулче има ли захранване,плюс и маса?И ключето на бравата/актуатора подава ли му на модулчето сигнал? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fast_ghost 31 #4 Отговорено 9 Октомври, 2016 да има сигнал от ключето, само не замерих дали има плюс и минус, утре ще го направя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове