Assasin 0 #1 Публикувано 19 Септември, 2016 Здравейте колегиИмам Хонда Сивик 1996 1,4 английска сглобка,преди 2 дена се ударих в една мантинела по колата само козметични проблеми, но при удара лампите на таблото ми светнаха и колата изгасна.След това опитах да я запаля,но при контакт бензиновата помпа не завъртва за да нагнити гориво и съответно двигателя върти но не иска да запали,казаха ми че имало в ключа чип който при удар спирал бензиновата помпа и после трябвало да се смени ключа или да се изкара чипа.Някой има ли идея дали това е вярно и ако ли не какво би могло да бъде?Колата не е при мен а е на село. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kvd74 646 #2 Отговорено 19 Септември, 2016 Имаш шоков бутон, който е сработил и трябва да го включиш с натискане. Намира се долу ниско зад централната конзола, от към шофьора. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Assasin 0 #3 Отговорено 27 Септември, 2016 Благодаря колега!! Всичко беше както го каза,жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове