dante866 4 #1 Публикувано 16 Септември, 2016 Здравейте колеги ! Автомобила е CR-V 2.0 147к.с. 2001г. Въпроса ми е следния;Посоченото на снимката маркуче.за какво служи и къде би трябвало да е поставен другия му край???Защо според вас е изолирано(запушено)??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 16 Септември, 2016 Вход от канистъра към дросела.някаде имаш още един запушен по същия начин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante866 4 #3 Отговорено 16 Септември, 2016 Благодаря за отговора ! Къде да го търся този канистър???Какво представлява??? Огледах доста обстойно ,но не видях друг запушен или възможно място за свръзка ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante866 4 #4 Отговорено 16 Септември, 2016 Разбрах що е това,това е EVAP Canister (идва от Evaporation)Тази система е предназначена за ограничаване на излизането на бензинови пари (идващи от резервоара за гориво и всмукателния колектор) в атмосферата.Абсорбирането на пари се осъществява чрез използването на въглен, (в канистъра) който съхранява парите до момента, до който те могат да бъдат отстранени и изгорени в процеса на горене. Сега ми изникна въпрос,има ли смисъл да възстановявам системата ??? Аз мисля че няма влияние върху горене и вървене ??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #5 Отговорено 17 Септември, 2016 Щом японеца,...и не само той го е сложил,значи има защо.Парите в резервоара създават налягане,като е топличко навън... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dante866 4 #6 Отговорено 17 Септември, 2016 Благодаря,колега ! Японеца добре го е измислил,но поради незнайна причина Италианеца е решил да го реконстуира . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове