Moridin 0 #1 Публикувано 9 Септември, 2016 Колеги от време на време цифрите на дисплея за километража изчезват. Някой имал ли е подобен проблем? Колата е сивик 2008 бензин. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #2 Отговорено 9 Септември, 2016 Спойки вероятно са проблема, щом се проявява от време на време. Освен цифрите за километрите другите индикации мигат ли? Не знам дали са на отделни платки/модули. Ако някой го е разглобявал може да сподели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moridin 0 #3 Отговорено 9 Септември, 2016 Ами то дисплея с километража само това показва - километри - няма други индикации. Това е дисплея дето е най отгоре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #4 Отговорено 9 Септември, 2016 При мен и други работи има понеже - eco и rev метъра, индикация ако има нещо притеснително привършващо гориво и др, и други неща покрай i-shifta. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moridin 0 #5 Отговорено 10 Септември, 2016 Опа моя е грешката. И при мен го има това еко с зелените чертички. Ще отида на добър еладжия дано успее. Казаха ми че е тегава работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #6 Отговорено 10 Септември, 2016 Сава,Чайка,до климатици Импас:-) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moridin 0 #7 Отговорено 10 Септември, 2016 Това сервиза дето е залепен до Импас ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
i.iliev 2 #8 Отговорено 10 Септември, 2016 Не,той е гаража ,точно срещу тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Moridin 0 #9 Отговорено 10 Септември, 2016 Ясно благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AdDiCtEd 8 #10 Отговорено 18 Октомври, 2017 Здравейте колеги. Съвсем наскоро се сдобих със сивик осма генерация 1.8 бензин, 5 врат хечбек. Колата още не я карам защото не съм направил обслужване, надявам се до края на седмицата да стане. Обаче имам един много дразнещ проблем с таблото дето е оборотомера, от време на време му изчезва осветлението и като разклатя бутона за регулация пак се появява. Няма значение натиснат ли е бутона или е изваден, губи си светлините, предполагам че става въпрос за слаба връзка, или джамбазите който сигурно са я базикали не са закачили нещо както трябва. Та искам да попитам някой ако има информация как се разглобява за да стигна до съмия регулатор, нещо снимки или видео, че ме е страх да не счупя нещо. Благодаря предварително. Изпратено от моят F3111 с помощта на Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #11 Отговорено 18 Октомври, 2017 Здравей, вчера го четох това. Колегата stefan 1 е споделил линк как да го свалиш. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=75865&p=1057473557 Поздрави Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Uberpsy 0 #12 Отговорено 18 Октомври, 2017 Здравей колега, при мен е абсолютно същия проблем, явява се когато колата не е карана 2-3 дена и на запалване трябва да разклатя бутона за регулация на осветление на таблото за да запали, след 2 минути вече не прави проблем. Моля пиши как си го решил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
donadonykr 0 #13 Отговорено 21 Август, 2022 На 9.09.2016 г. at 19:03, Moridin написа: Колеги от време на време цифрите на дисплея за километража изчезват. Някой имал ли е подобен проблем? Колата е сивик 2008 бензин. Колега оправи ли проблема с цифрите на километража че и при мен започнаха да се губят от време на време. Ако си го оправил сподели дали е от спойките или си го сменил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове