Jump to content
Syrkiovw

Помощ - вече съвсем не върви като загрее...

Recommended Posts

Здравейте,колеги!

От няколко месеца карам Civic 5ген.с прословутият на проблеми D13B2 двигател.

Когато я взимах,вървеше добре за конете си,но впоследствие започнаха проблемите.

1.Преливаше карбуратора,иглата си беше заминала,малко я побългарихме и изкара 2 месеца,имаше и проблем с тихите обороти,изчистих EACV-то,и се оправо,но един ден както си вървеше и спря,никакво палене докато не поизстина малко.

Взех направо нов карбуратор,и след като го сложихме беше добре за известно време,започна да гори доста и намаля вървенето,като подам гас и забива муцуната и се чуди какво да прави,тихите обороти сега са си добре,пали от четвърт(разбира се с предварително припомпване на педала на гаста да подкачи гориво),докато е студена си върви почти както преди,но като загрее и все едно някой я е удошил.Свещите са нови,смених и горивен филтър,този отдолу,но няма почти никаква разлика.Направо вече се побърквам от какво може да е,този човек от който я взех ми даде бележки кога са сменяни ремъка и ролката,вече са около 15хил.км а аз съм и навъртял 10хил. В много ядове,ако някой е имал подобен проблем,нека напише по нещо.

Благодаря.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване


  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

×