madu 0 #1 Публикувано 1 Септември, 2016 Здравейте на всички . Да попитам някои знаели добър майстор в Бургас , че колата ми гори масло около 1.5 на 10000 км . Карам с масло 10 на 40 или някакъв друг вариант . Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PetioHonda 106 #2 Отговорено 1 Септември, 2016 Не знам точно как караш, но на мен този разход на масло не ми се струва притеснителен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
madu 0 #3 Отговорено 1 Септември, 2016 ами настъпвам си я но сега видях, че тече масло от някъде до всмукателя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #4 Отговорено 2 Септември, 2016 Двигателят ти е точно кой модел? D14.... Какъв ти е сивика модел година. Попълни си малко профилната информация и поправи темата. Тече масло, някъде там около всмукателния колектор? Снимки може и да помогнат. Разход на масло от 1.5литра е огромен. При смяна се наливат от 3.5 до 3.7 литра(горна граница).Евентуална повреда: О-пръстен на делкото. Виж ако си сръчен си го свали и смени, не е скъп. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове