dindin 1257 #1 Публикувано 28 Август, 2016 Някой може ли да ми каже процедура за изпълняване на тестовете за емисиите? (не че тук е като в Щатите и на някой му пука за твоите емисии, камо ли да не минеш ГТП ) Попадам на различни мнения и инструкции в нета, според хората най-трудно се изпълнява теста за катализатор, защото иска дълъг път и неколкократно намаляне и увеличаване на скоростта, което невинаги е удачно по нашите пътища Интересува ме процедурата за ламбда сензорите, тъй като никога не успявам да я завърша както се вижда от скрийншота. А възможно ли е заради кофти сензор да не приключва? Ако някой е на 100% сигурен за процедурите, вкл. и на тези за ЕГР др. да пише и ще фи добавим като важна информация. Не на последно място - някой знае ли къде в HDS могат да се следят тези, скрийншотът е от Torque. Обичам всичко да ми е точно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 28 Август, 2016 Аз не знам какво точно искаш да видиш/чуеш от ЕОБД системата.За пред хората"европейците"нещата са винаги N/A .... Във вторник ще си ги провериш спокойно,катализатор се хваща за 10 мин. ЕЛМ-a го прати в горе в ляво под My Computer Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове