paco_rz 3 #1 Публикувано 23 Август, 2016 Здравейте колеги. Вчера си смених акумулатора и сега музиката ми не свири както преди. Направих настройките на ниски и високи,както бяха преди смяната на акумулатора - тях ги помня със сигурност как бяха ( настройките са на 1-вата прикачена снимка ). Въпроса ми е: Има ли някакви други настройки за звука,освен тези от снимката? Нещо като еквилайзери или подобно - не можах да намеря такива в настройките. Сега музиката се чува по заглушено и гъгне. Второто което забелязах след смяната та акумулатора, че на малкия дисплей,където е часовника,над надписа CD ми излязоха TA и TP ( виждат се на 2-рата прикачена снимка ).Преди ги нямаше със сигурност. Да не би от тях звука ми да не е както преди и как се махат тези TA и TP ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 23 Август, 2016 TA и TP, се появяват и махат с бутона за RDS. Относно звукът, не знам дали има общо със самият акумулатор, или нещо друго е станало по време на смяната. Аз съм сменявал моят + е разкачан десетки пъти. Ползваш си чейнджъра или имаш АУХ устройство? Акумулатора какъв е - стокови параметри или си слагал по-силен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paco_rz 3 #3 Отговорено 23 Август, 2016 TA го махнах,но TP не можах. Ползвам си чейнджъра - не знам даже как се закача този AUX. Акумулатора ми е VARTA B32 45Ah - такък беше и стария,с който купих Акорд-а. Четох из нета за някакво Diagnostic Menu, но не знам как се влиза в него - дали там няма да има някоя настройка за звука ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 23 Август, 2016 За звукът няма настройки в това меню. Евентуално ако има друг начин за диагностика специално за звукът, някой друг с опит бо могъл да асистира. Спред мен това си е нещо от настройките, не мисля че има проблем по самото аудио. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paco_rz 3 #5 Отговорено 23 Август, 2016 Да и аз мисля че е настройки - преди смяната на акумулатора всичко беше ОК. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
goga 273 #6 Отговорено 23 Август, 2016 Натискаш и задържаш, врътката за усилване /изключване/ на радиото. На малкият дисплей се появяват още настройки, не помня точно какви. След това с другата врътка, за ръчна настройка на честотите, като я завъртиш сменяш настройките, а като я натискаш отиваш в следващите настройки. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове