nikons 9 #1 Публикувано 15 Август, 2016 Здравейте колеги! Наближава смяна на съединител на ЦРВ - то. Интересува ме някой сменял ли е? Към коя марка да се насоча, майстор (Пловдив, Пазарджик)? Като цяло как стои въпроса със смяната. Питам понеже все пак е и синхро може да има някакви особености нещо. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 15 Август, 2016 Всички сме сменяли.Марките са Валео,Айзин,Лукас,Захс,Дайкин/Exedy/.За Пловдив/Пазарджик,някой от местните ще ти препоръча сервиз.В сервиза ще ти кажат с кои марки работят.Тогава ще питаш измежду тях.. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikons 9 #3 Отговорено 15 Август, 2016 Благодаря! Понеже я караме от 5 - 6г. и вече е към края си. За Exedy чувам второ мнение, явно са добри Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #4 Отговорено 15 Август, 2016 Зависи за каво се използва автомобила. Ако е за градско... няма по-добро от Валеото.За офроуд,теглене,каравана,спорт...високо натоварване.Екседито и Лук са много добри. За дълъг път ,,,над 400км на ден пак Валеото е най-добре. Та ти как ползваш колата? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikons 9 #5 Отговорено 17 Август, 2016 Баща ми я кара, аз имам Сивик 7 ма. Кара се комбинирано - градско, извън градско и понякога тежък офроуд Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #6 Отговорено 17 Август, 2016 Значи избора ти е ясен.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikons 9 #7 Отговорено 17 Август, 2016 Да, благодаря много! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Слави CR-V 488 #8 Отговорено 25 Август, 2016 Ако не си намериш сервиз пиши на лични ще ти дам телефона на Тошко, наше момче е хондаджия работи съвестно и не дере кожи 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове