Niko1 6 #1 Публикувано 5 Август, 2016 (Редактирано) здравейте колеги,днес като натоварих колегите си в джипа при първия десен завой направо ми настъхна косата,ужасно скърцане граничещо със стържене силно иарааено отзад в ляво....имам чувствота че нещо ще изпадне....шум който никога до сега не съм чувал имам джипа от 3 месеца и най тежкото което возя отзад са децата ми...около 70-80 кг двета....когато слязоха колегите всичко изчезна....като се качат отново започва ужасното скърцане дори и на лек десен завой....ако някой се е сблъсква и може да помогне Моля,да знам от къде да започна поне...благодаря ви предварително....става въпрос за ЦРВ-2000 г -147к.с. ръчка Редактирано 5 Август, 2016 от Niko1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 5 Август, 2016 Първо сменявано ли е маслото в дифа и с какво? Второ, ако отговора е не, или не знам,го смени с оригинално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Niko1 6 #3 Отговорено 5 Август, 2016 сменено е с оригинално май месец Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Vancho 73 #4 Отговорено 9 Август, 2016 Тампон ще да е. Не е спешно да се смени ама ще почне и ненатоварена да скърца Sent from my GT-I9060L using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове