Jump to content
destinybg

Покупка на кола

Recommended Posts

Здравейте!

Решил съм да си купя автомобил втора ръка, но имам голяма дилема между 3 различни автомобила /Golf 4 1.9 TDI (110к.с) , Seat Ibiza 1.9 TDI (110к.с) или Honda Civic 1.4-1.5 (~90 к.с)/. Бих се радвал, ако някой може да ми сподели някакво виждане за нещата и съответно, кое би било като най-добър избор?  :shy: 

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Между ибиза и голф - голф, а межди хонда и голф - хонда. 1.9 дизел може и да е здрав и икономичен, но дизел се взима нов. Едно обслужване както му е реда на този двигател ще ти коства много повече от това на бензиновия сивик. И двата съм ги карал, а в момента съм на 1.4 и 1.8 хонди.

Пусни конкретни линкове към обяви на автомобилите, които си харесал  за да чуеш повечко мнения. Успех!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бобчо, чудя се защо не му предложи да промени последната кола от трилемата за да се придържа към концепцията дизел-дизел-дизел? ТвоЙто Аеродек не се ли предлагаше и с добрия стар 2-литров дизел на Ровър? Аз бих избрал него.

Редактирано от Krasi-mir
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нямам точно набелязани коли, по простата причина,че ги оглеждам и са потресаващи. АДСКИ занемарени, все едно някой човек е живял в тези коли. Изпочупени дръжки, копчета, не работещи бутони, червени тавани (от пушене) и прочие. Знам,че няма как да намеря нещо перфектно, но не искам и да си купя нещо, по което на пръв поглед да трябва да хвърля едни 500-1000лв само за освежаване. Не е и задължително, да е дизел, просто това ми е грабнало очите напоследък и около това се въртя. Ако можете да предложите някаква друга и по-читава окола в рамките на 3000-3500лв, ще съм благодарен да разгледам. Един приятел има хонда civic 1.4 хубаво вози и върви, но е двуврата. А искам 4/5 врати, не съм фен на "стани да седна"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е можеше и дазелак Роувър. Казват, че са здрави но там нямам лични наблюдения. Destiny, Не ги гледай тези "народни коли". Не са народни след голф 2. Мина им времето на прехвалените дизели милионери. Те вече не ги и достигат милионни километри. Вземи си седан или хеч 4врати хондичка и си свиркай. В рамките до 3500 лв. ще си намериш приличен базов сивик (с клима) 1.4/1.5 до 2001 година.  Реалната им цена е такава.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

може ли да ми дадеш някакво линкче cars/mobile към подобна количка?

Редактирано от destinybg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...