rocket 0 #1 Публикувано 2 Август, 2016 как да проверя колко е усукано купето на 5 ген хечбек и дали е поправимо колата има удар от шофьорската страна и ако е ударен и огънат рога поправимо ли е искам да знам струва ли си да я правя или направо друга да търся удар в бордюр и после в дърво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2242 #2 Отговорено 2 Август, 2016 Почти е невъзможно.Имах същия проблем преди години с 5-ца хеч.Докато я разгъвахме с хидравлика чак тавана тръгна и натроши стъклата.Независимо от това и накъсването на заварки,успяхме да върнем гредите,но след това напреженията отново се задействаха и геометрията се промени.Скоро не съм я пробвал...според тенекеджията трябва да мине време и да се пробва пак.Иначе геометрията се проверява на стенд за предница /задница или специализиран стенд за купе.При всички положения ремонта и мъките надхвърлят стойноста на возилото. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocket 0 #3 Отговорено 2 Август, 2016 ами рога дето се държи калника на него е нагънат чак до горе - долу средата на предна гума от страната на удара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2242 #4 Отговорено 2 Август, 2016 Обезкостявай и мятай на вторични.Застрохавателя ще ти плати 500 лв тоталка... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #5 Отговорено 2 Август, 2016 Дай снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocket 0 #6 Отговорено 3 Август, 2016 да се надяваме да излязат снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 3 Август, 2016 абе те излизат и удара е висок което донякаде е добре .Но колата е изглежда по начин по които не си заслужава според мен. Лично мога да кажа че е поправимо но колата .. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocket 0 #8 Отговорено 3 Август, 2016 ясно мерси много за мненията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
georgivanov1 23 #9 Отговорено 3 Август, 2016 А заслужава ли си харченето на пари,не е ли по евтино да вземеш ново купе? Enviado do meu ALE-L21 através de Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове