emod 1673 #1 Публикувано 23 Март, 2007 Много ме кефи първата песен от клипчето. Някой чувал ли я е и знае ли изпълнителя и името на песента. 10х Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 23 Март, 2007 братле,това е Soldier of fortune по принцип на david coverdale ама тука е преправена безобразно според мен.......незнам как ти харесва-чуй оригинала и пак ще си говориминаче я търси като кавър на горното заглавие.аз бях до тук. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest lookcho #3 Отговорено 23 Март, 2007 за да не се чудиш ще посдкажа как да я намериш по-лесно deep purple ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01 #4 Отговорено 23 Март, 2007 в Арена вечни клипове или топ 100 ли беше а май я има и в двете Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
F18 Hornet 3 #5 Отговорено 23 Март, 2007 Soldier of fortunePurple '74oт Stormbringer беше май - не Burnвеликия Ковърдейл ето КЛИП -ама с Уайтснейк в Токио Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1673 #6 Отговорено 26 Март, 2007 прав си за оригинала, но както казва heka и мен този вариант от клипчето ме кефи . Пуснах един мейл на този, който е качил клипа, с молба да каже изпълнителите или да ми я прати директно ако може ... но за сега ни вест ни кост Ако има напредък ще информирам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hEka 11 #7 Отговорено 26 Март, 2007 ще чакам да пишеш тук или на лично ако имаш нова информация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emod 1673 #8 Отговорено 26 Март, 2007 O.K. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове