sttekata 167 #1 Публикувано 11 Юли, 2016 Здравейте, Имам следния проблем с климатроника на ЦРВ-то 2007г: Климатика не работи въпреки че: - има фреон в системата; - компресора се пуска ръчно при мост на релето, което го пуска; - релето е здраво, но към него не идва управляващ сигнал. От Бултрако София ми казаха, че проблема е електрически, а техника им бил в болнични и едва в края на месеца можело да я видят, а на мен зимата климатик не ми трябва. Може ли да ми кажете читав сервиз с кадърни техници, работещи професионално, чисто и внимателно? Не искам след като си взема колата от тях да я карам за друго! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Drone 790 #2 Отговорено 11 Юли, 2016 Има един човек, който оправя климатици главно на хонди. в Младост 1 е. Виж в тази тема. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=63123 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sttekata 167 #3 Отговорено 11 Юли, 2016 Искам да изкажа специална БЛАГОДАРНОСТ на колегата ЦЕЦО от Младост 1 със сервиз за климатици! Който си е професионалист и благороден човек си остава такъв! Обадих се на Цецо и човека веднага ме попита дали мига DUAL диода на копчето - казах му да, обясних му, че компресора се пуска ръчно като направя мост на двете крачета на релето, но на релето не идва управляващ сигнал , за да го задейства. Отговора му беше - изключително точен и полезен - това се прави ръчно чрез собствен ресет на контролера на климатроника. Как - с комбинация от копчетата. Ето и линк: А относно сервиза на ХОНДА по отношение на климатроник - НЕ СТРУВА И 1 лев! Казах ми оооо контролера е за смяна, но сега техника ми го няма до края на месеца - супер за зимата щяха да ми подменят контролера за 500-700лв.... И моя (работещия) щях да го сложа в кофата! Цецо, не те познавам лично но искам да ти кажа: Браво Цецо, такива хора трябват на България! Поздрави, 1 4 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове