Петър хонда сивик 1.5 90 0 #1 Публикувано 23 Юни, 2016 На скоро си взех хонда сивик 1.5 90 к витек е д15з3.Досега колата е карана от предишния собственик с 100 октана от шел и аз продължих с това но реших да пробвам с 95 от шел.След като минах около 100 километра и ми светна тази лампа motorkontrollleuchte и продалжава да свети минах още 30 км. изгасих колата,след около 4/5 часа проверих масло,антифриз всичко е на ниво запалих не ми светеше,след 20 тина км. пак светна и продалжи да свети,прибрах се и се чудя дали е възможно да е от бензина ? Ако някои може да сподели мнение много благодаря предварително приятен ден. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър хонда сивик 1.5 90 0 #2 Отговорено 23 Юни, 2016 Също така и икономичния режим спря да свети. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 23 Юни, 2016 Демек ти е светнал чека. Провери какви грешки е записало и пак пиши, че трябва да хвърляме боб Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър хонда сивик 1.5 90 0 #4 Отговорено 23 Юни, 2016 добре благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #5 Отговорено 23 Юни, 2016 Иначе на някой тоя жокер с лампата на VTEC-а може да му говори нещо. Обаждайте ей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preparat 2 #6 Отговорено 24 Юни, 2016 Имам същият двигател. Провери си грешката с кламер. Предполагам, че проблема ти е от ламбда сондата. Ако е това ми пиши на лични да ти кажа от къде да си купиш нова на добра цена, че тука по магазините в БГ пет жилните са много пари. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър хонда сивик 1.5 90 0 #7 Отговорено 25 Юни, 2016 Благодаря на всички за мненията, днес се видях с бившия собственик с който се познаваме и му казах за това той ми каза че, е сменял ламбда сонда с кабелите била около 500 лв. и така светвало на някакви определени километри след като се минали.Да изгася колата да я запаля и да карам.Но все пак ще я закача да видим ако има нещо.Вчера я карах не свети чека и икономичния режим си свети нормално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
preparat 2 #8 Отговорено 25 Юни, 2016 Ако се наложи да сменяш ми пиши за да ти кажа от къде да си вземеш нова с 2 години гаранция за към 170 лева, сега като падна паунда и по- евтино ще дойде.... Sent from my Lenovo P1ma40 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър хонда сивик 1.5 90 0 #9 Отговорено 25 Юни, 2016 Добре колега благодаря много.Приятен ден на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове