idv 0 #1 Публикувано 15 Юни, 2016 Здравейте колеги отскоро съм собственик на Honda Civic 2.2 - 2006 г. Имам следния проблем - предна дясна врата не може да се отвори. Проблема е механичен зашото при отключване и заключване с ключ механизмите във вратата се движат , палеца за ръчно заключване сменява позицията си на отключено, но вратата не може да се отвори нито от вън нито от вътре. Имате ли накакъв опит с разрешаването на този пробем , идеи или знаете къде и кой може да помогне за отварянето на вратата и ремонта и. Предварително благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #2 Отговорено 15 Юни, 2016 Здравей колега! Щом имаш движения на палеца и слушаш как механизмът работи, значи имаш откачен лост. Случвало ми се е, добър автомобилен ключар ще ти го оправи за 15 минути. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
idv 0 #3 Отговорено 16 Юни, 2016 Благодаря за отговора колега Колата се отключи сама. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1250 #4 Отговорено 16 Юни, 2016 Много яко. А как? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове