chopper1969 5 #1 Публикувано 20 Март, 2007 Здравейте колеги, от скоро имам сивик D15B2 94г. забелязах че зареждам за 20лв. бензин и стрелката на бензиномера отива до средата на скалата (нямам книжка с упътване) Колко събира тоя резервоар? ако опре в червената чертичка колко има още( не че го оставям да падне до там) А... и още един въпрос: до къде трябва да ми стига стрелката за температурата на антифриза сега, и през лятото,под средата, до средата или над нея ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dobromir 2 #2 Отговорено 20 Март, 2007 Здравейте колеги, от скоро имам сивик D15B2 94г. забелязах че зареждам за 20лв. бензин и стрелката на бензиномера отива до средата на скалата (нямам книжка с упътване) Колко събира тоя резервоар? ако опре в червената чертичка колко има още( не че го оставям да падне до там) А... и още един въпрос: до къде трябва да ми стига стрелката за температурата на антифриза сега, и през лятото,под средата, до средата или над нея ?Ами казват за стрелката на температурата, че обикновено си стои малко преди средата поне моята е така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Orleto 0 #3 Отговорено 20 Март, 2007 (Редактирано) Стига бе не може толкова да се вдига! Излиза че резервоара ти е под 30 литра. По принцип дават да е 50 литра. А за температурата на антифриза, определено и моята си седи по средата. Ето ти един линк за "книжка" за твоя сивикhttp://store3.data.bg/marchinov/HONDA/Ab0V...ce%20Manual.zip Редактирано 20 Март, 2007 от Orleto Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #4 Отговорено 20 Март, 2007 Ами на 6та ген, 3 врати като сипа 30лв и подминава средата... предполагам че ще събере още толкова... Иначе стрелката на температурата ми седи почти хоризонтална ВИНАГИ (може и малко по надолу да е) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #5 Отговорено 21 Март, 2007 Здравейте колеги, от скоро имам сивик D15B2 94г. забелязах че зареждам за 20лв. бензин и стрелката на бензиномера отива до средата на скалата (нямам книжка с упътване) Колко събира тоя резервоар? ако опре в червената чертичка колко има още( не че го оставям да падне до там) А... и още един въпрос: до къде трябва да ми стига стрелката за температурата на антифриза сега, и през лятото,под средата, до средата или над нея ?Ами казват за стрелката на температурата, че обикновено си стои малко преди средата поне моята е така Досега съм имал 4-ри Хонди и на всичките стрелката на температурата стои под средата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
цеко 0 #6 Отговорено 21 Март, 2007 moita e e sa6ta i po sa6tiq na4in,trqbva da e normalno.predi da smenq termostata strelkata za temperaturata edva se vdiga6e osobenno izvan gradsko,i gore6e Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest chopper1969 #7 Отговорено 21 Март, 2007 Благодаря за вниманието което ми отделихте, значи всичко по уредите ми е нормално Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dj_freak #8 Отговорено 21 Март, 2007 Като сипя 25л бенз и стрелката си га ебе почти на мах. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове