Knoxville 151 #1 Публикувано 29 Май, 2016 Колеги, как мога да наклоня напред облегалките на задните седалки, така че отвътре да имам достъп до багажника? Колата е Акорд 6-та генерация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #2 Отговорено 29 Май, 2016 Другият въпрос, който изскочи, е дали някой колега е махал кората отдясно и как се случва номерът, понеже ми се запъва доста, а не искам да я чупя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #3 Отговорено 29 Май, 2016 Здравей колега! Кората се маха като махнеш тази в средата до седалките първо. Тя застъпва тази от ляво и от дясно. Внимавай с ламарините, че доста режат. Нямат бутони за накланяне от вътре, а само ремъците от страна на багажника. Как се маха и средната кора ако имаш въпроси може да ти направя снимки през седмицата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #4 Отговорено 1 Юни, 2016 Благодаря, колега. Аз си мислех, че ремъците служат за закрепване на багаж, всичко се оказа много лесно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobchoo 139 #5 Отговорено 1 Юни, 2016 Моля моля колега. Ако имаш въпроси пиши, нали за това е форума. Аз човъркам постоянно и за мен автомобилът е нов и ми е доста интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове