radoslavBUL 0 #1 Публикувано 8 Май, 2016 Проблема е следния педала на спирачката хваща от средата и е мек.Има чисто нова помпа накладките са добре едното жило на ръчната не се дърпа и дясната гума не хваща ръчната.Може ли от това да идва проблема. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ACID BURN 235 #2 Отговорено 8 Май, 2016 Системата обезвъздушена ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radoslavBUL 0 #3 Отговорено 8 Май, 2016 Да навсякъде. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #4 Отговорено 8 Май, 2016 На изгасена кола като припомпаш втърдява ли се педала на 2-3то припомпване? На запалена същия въпрос ? На първи въпрос- положителен отговор е добре, отрицателен- помпа. На втория- ако е да- въздух. Ако е отрицателен- системата е наред, но първо първи въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radoslavBUL 0 #5 Отговорено 8 Май, 2016 На първия въпрос да но до средата стига при натискане твърдо,смисъл става твърд .На втория не мек е доста. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #6 Отговорено 8 Май, 2016 Иначе колата спира ли ? Заковават ли гумите ?Според мен или имаш въздух останал или още се разработват чарковете. Аз днес смених предните накладки и сега е малко по- мек педала, но винаги е така първите 1-2 дни, но и аз карам 40-50км на ден, та бързичко улегват при мен нещата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radoslavBUL 0 #7 Отговорено 8 Май, 2016 Спира но гумите не коват а иначе съм минал 5-6 хиляди вече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
barsi 265 #8 Отговорено 8 Май, 2016 Изтече ми времето за редакция. Сега бях при колата. Педала е твърд на изгасена кола и не дава да го натисна. Усилието ми се увеличава след 2рото натискане и от 1/3 натам няма как. Трябва много сила. Виж дали има къде да си измериш налягането дето прави помпата, но щом и гумите не ковът проблема най- вероятно е в нея. Аз заради такъв дерт сменявах помпа на моя едно време. Уви, старата е в коша, а колата е продадена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radoslavBUL 0 #9 Отговорено 9 Май, 2016 Мерси ще проверя иначе няма как да е от жилото на ръчната така ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове