VilioJDM 13 #1 Публикувано 19 Април, 2016 Здравейте колегиОт скоро съм горд собственик на Civic VI генерация 1.5 V-Tec E D15Z6и така мисля да и сложа 15-ки джанти OZ Racing Superturismo GT Обаче колата е малко високичка което не ме притеснява,но се клати много и като завия по рязко и задницата веднага тръгва .....искам да я направя малко по-стабилна !?Ясно ми е че със пълен пакет окачване е най-добре, но все още не ми се дават близо 600++ лв за окачване и заради това си мислех само Пружини ....Ще стане ли изобщо нещо и ще ми се прецакат ли амортисьорите....Намерих пружини FK за 185 лв и понижават колата със 40мм спрямо заводското което според мен си е доста ... пък и не искам FKИскам нещо малко по истинско !Благодаря предварително ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Soichiroo 80 #2 Отговорено 19 Април, 2016 Аз съм така на шеста генерация седан.Пружини само с стокови амортисьори и пружините са FK. Пружините са трета година и нямат забележки никакви за момента.Колата вози комфортно за Сивик с 16ки джанти и ниско профилни гуми.Даже доста ми харесва не знам защото е тип лимузина купето ,но съм доволен. Иначе от 10 години имам на купе пета генерация пак този вариант само пружини с стокови амортисьори и никакви грижи,само,че там са друга марка пружините Redline пише на тях.И на двете коли са червени пружините. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
VilioJDM 13 #3 Отговорено 19 Април, 2016 А ми със колко се е понижила колата защото метох че 40мм са си много за заводските амортисьори И другото което е някой може ли да ми да де сайтове за пазаруване на такива части защото буквално единствените които знам са race-pilot и top-speed.bg мисля че беше .... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EKowner 18 #4 Отговорено 20 Април, 2016 А ми със колко се е понижила колата защото метох че 40мм са си много за заводските амортисьори И другото което е някой може ли да ми да де сайтове за пазаруване на такива части защото буквално единствените които знам са race-pilot и top-speed.bg мисля че беше .... Аз съм с 30мм пружини на сток амортисьори и не съм имал проблеми до сега ,но на места опирам ти си прецени по какви пътища караш защото 40мм са си снижаване .А за сайт виж в КЗ тунинг. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #5 Отговорено 20 Април, 2016 Фк то са малко мекици,търси други марки. Пружини се намират и втора ръка ,и то на добра цена. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове