Jump to content
VilioJDM

Honda Civic VI Gen. пружини

Recommended Posts

Здравейте колеги
От скоро съм горд собственик на Civic VI генерация 1.5 V-Tec E D15Z6
и така мисля да и сложа 15-ки джанти OZ Racing Superturismo GT Обаче колата е малко високичка което не ме притеснява,но се клати много и като завия по рязко и задницата веднага тръгва .....
искам да я направя малко по-стабилна !?
Ясно ми е че със пълен пакет окачване е най-добре, но все още не ми се дават близо 600++ лв за окачване и заради това си мислех само Пружини ....
Ще стане ли изобщо нещо и ще ми се прецакат ли амортисьорите....
Намерих пружини FK за 185 лв и понижават колата със 40мм спрямо заводското което според мен си е доста ... пък и не искам FK
Искам нещо малко по истинско !

Благодаря предварително !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз съм така на шеста генерация седан.Пружини само с стокови амортисьори и пружините са FK.

Пружините са трета година и нямат забележки никакви за момента.Колата вози комфортно за Сивик с 16ки  джанти и ниско профилни гуми.Даже доста ми харесва не знам защото е тип лимузина  купето ,но съм доволен.

Иначе от 10 години имам на купе пета генерация пак този вариант само пружини с стокови амортисьори и никакви грижи,само,че там са друга марка пружините Redline пише на тях.И на двете коли са червени пружините.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ми със колко се е понижила колата защото метох че 40мм са си много за заводските амортисьори

И другото което е някой може ли да ми да де сайтове за пазаруване на такива части защото буквално единствените които знам са race-pilot и top-speed.bg мисля че беше ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А ми със колко се е понижила колата защото метох че 40мм са си много за заводските амортисьори

И другото което е някой може ли да ми да де сайтове за пазаруване на такива части защото буквално единствените които знам са race-pilot и top-speed.bg мисля че беше ....

Аз съм с 30мм пружини на сток амортисьори и не съм имал проблеми до сега ,но на места опирам ти си прецени по какви пътища караш защото 40мм са си снижаване .А за сайт виж в КЗ тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Фк то са малко мекици,търси други марки.

Пружини се намират и втора ръка ,и то на добра цена.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...