mblast 9 #1 Публикувано 19 Април, 2016 Здравейте колеги, Карам си акорда вече 6-та година и не съм ходил да ми правят стенд, дори и профилактично. Тоест в първата година ходих на едно място до Техническия университет (Кастрол беше май сервиза) и там момчето не искаше да я бара. Каза нещо от рода - той фабрично си е стегнат , щом нямаш проблеми карай.. И така си карам и до ден днешен. Сега си купих хубави нови гуми и искам и покрай това да се направи проверка на двата моста, дори и да се окаже излишно (най-добре). Трябва ми вашето мнение за стенд в Пловдив , където някой колега с Accord е ходил и наистина си разбират от работата. Просто не искам да ходя някъде на случайност , където е по-вероятно да ми създадат проблем и да се ядосвам след това. Знам ,че "модерни" стендове има много , но знам че и опита на техника работещ със стенда е не по-малко важен. За това ви моля да споделите своя опит. Предварително ви благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
radku 0 #2 Отговорено 24 Април, 2016 Такси 1. Търси Иван. Втория гараж от ляво след портала. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
petko_z 124 #3 Отговорено 25 Април, 2016 +1 за Ванката.. Вече трета поредна моя кола все там си карам.. и за стенд и за диагностика ако нещо ми трака и т.н. Винаги е намирал какво е и се е справял отлично.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thunderRS 2 #4 Отговорено 1 Юни, 2020 Здравейте, за да не отварям друга подобна тема ще попитам тук. След регулиране на преден и заден мост на Акорд 7, ми казаха че сходимостта е наред но лявата предна гума е отворена малко. При този модел това не се регулирало. Та въпроса ми е как да се коригира този ъгъл? Дали се дължи на нещо разбито или се е получило от стар удър. По тази причина колата дърпа леко надясно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове