Iliev25 6 #1 Публикувано 26 Март, 2016 (Редактирано) Прикачвам директно видео от проблема и грешката. Гледах Autodata и установих уж разни неща, но споделете моля за да съм сигурен. И евентуално решение на проблема. Също си мисля да питам колега с Хонда да пробвам да заменя IACV и/ли дросела за да установя проблема от къде е. Благодаря предварително! Редактирано 26 Март, 2016 от Iliev25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Civic ZC 382 #2 Отговорено 26 Март, 2016 Датчика за скороста на скоростната кутия ти е проблема.Сваляш буксата почистваш добре,ресетваш компа и пробваш,ако не става си търсиш нов. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliev25 6 #3 Отговорено 27 Март, 2016 (Редактирано) Днес чистих IACV, дросел и проверих VVS. Четох, че трябва да показва 0-5V нормално, докато моя изкарваше едва 0,5V, дали с около 100км/ч или с въртене на ръка. Разлика от почистването на IACV и дросела няма, държи се по същия начин и отново изкара грешка 17. Явно ще търся нов или втора употреба VVS.. В някакъв сайт забелязах цена от 285лв, което не ми се нрави, затова ако е все така цената, която потърся и тия дни, ще си взема втора употреба. Редактирано 27 Март, 2016 от Iliev25 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliev25 6 #4 Отговорено 4 Април, 2016 IACV беше. Пробвах с друго, не намерих от 1.5 пълна инжекция, но с такова от 1.6 колата работи както преди. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове