swakke 54 #1 Публикувано 25 Март, 2016 Лупите ги поръчах от Китай.Крушките са 6000 келвина.Светят много добре.Монтажа е мое дело.Ролбара ми го донесоха от Турция.Монтажа пак е мое дело.Сега чакам да пристигнат и праговете.Лично на мен ми хареса как се получи. 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #2 Отговорено 26 Март, 2016 (Редактирано) Добре се е получило, сподели какви роубъри си си поръчал. Една снимка на мойте : Редактирано 26 Март, 2016 от Izverg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #3 Отговорено 26 Март, 2016 Поръчал съм като твоите прагове само,че без пластмаси в двата края.И твоята изглежда много добре Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #4 Отговорено 22 Май, 2016 Попадна ми на тънка цена компонентна система hertz dsk 165.Малко трудно ги вкарах на оригиналните места.Изрязах задната част на кората на вратата защото магнита опира.Направих и фланци.Определено си заслужава труда.Звука много се промени.Остава да сложа изолация на вратите.В момента се захранват от сд-то ,но ще взема усилвател. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Izverg 458 #5 Отговорено 23 Май, 2016 Защо копчетата са под сд-то ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
swakke 54 #6 Отговорено 23 Май, 2016 Така е оригинално.Моята е с дясна дирекция. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове