Jump to content
MIYAMOTO

Едно голямо Благодаря

Recommended Posts

След всички перипетии през които се наложи да мина най-накрая е налице и моята турбо кочина.Благодаря на всички които ми помогнаха с монтажа и настройките на колата.Няма да споменавам имена те си знаят кои са.Искам да се извиня на Софийската група за това че се наложи да се занимават с мен два дни.Пускам един клип който направих на връщане от София за съжаление е кратък понеже хем карах хен снимах.Щеше бъде добре,ако съединителя не преплъзваше толкова(преди 3 месеца сложих EXEDY),но това са рискувете на живото предаване.CRX

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Antony

Супер е станала. Направо лети. Обичайните заподозряни още един път доказват че знаят какво правят, и как да го направят. Със здраве да си я караш. Дай малко повече инфо на каква надувка сте я сложили. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest r2d2

Кефи ме много е яко.Ква турбина използва6 4е гледам 4е по-късно се развърта?Оба4е след 4к как набира.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Охоо, бравос - бравос! ;-)) Огин е, едно ново съединителче и само гумите ще приплъзват!! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Да ти е честито новото ускорение и много да те радва :cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И баааа.....честито и от мен ! Остаа да ги сложите на чертата с онова "черното" дето "млати" 350-ки ! :cool::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бах маа му.....жив и здрав да си да я разтриваш:cool:Искам завойчеееееееееееееееееееее....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен . Да и се кефиш много дълго. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

;) Варненската група отново "дръпна смукача" :angry: Евала мога да кажа ,за ентусиазма:cool: Ако не се видим, на национала ще обикаляме около дзвера и ще цъкаме :P:angry::D:D

Ама си пригответе хляб да му хвърляте да не ви ухапе ;) Живот и здраве на националната 6те домъкнем с нас о6те 1 фен който в момента турбинира Корола.Така 4е който не ни знае имената може да ни вика съска6тите,или по -добре да се изработят стикери на клуба с изображение на съска6та змия ;) Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

MIYAMOTO, Честито и поздрави!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Честито и много безаварийни км....... :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Такива клипчета ме карат да се вълнувам :thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мерси много за добрите думи :lol: За сега колата се кара на около 5psi,за тези които попитаха,след като сменя съединителя ще има още :) В момента имам малко проблеми с течове на масло и за известно време ще е в бокса.Ако някой тръгне от София към Варна да не се чуди защо целият път е в масло,от мен е :) От мен да знаете китайците не могат да правят качествени маслени магистрали :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде ЧЕСТИТО Дидо :lol::lol: ! Пожелавам ти нов съединител + гуми и турбото да свири безаварийно :):) !!Обади се ако идваш вечер на ЛУК за да я видя, често оставам до късно в офиса :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен. Отскоро знам какво е да караш такъв звяр. Като спреш от адреналина си настръхнал :lol: Много безаварийни и приятни км. п.с. Тази седмица ще идвам към Варна и ще се отбия да я видя. Ако може :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

искам снимката под колатааааааааааааааааа ;) или е било прекалено тъмно?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам снимката под колатааааааааааааааааа :lol: или е било прекалено тъмно?

Не беше прекалено тъмно,просто беше прекалено мазно :hondarulez: Трябва ти чадър за да влезеш отдолу,все едно карам пежо :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

снимката с Дилян бре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest street_force

колега даи някакви сними на мотора а за съидинителя значи е много зле щом на 5 пси истуска ( същото налягане може да дигне и старец с ламка докато ти духа в колектора ) евала успех за напред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честито Дидо , и скоро не на 5пси ами на 15 да надува!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest M_I_T_A_K_A

Да ти е честито вентилаторчето :( много да ти духа и да те радва ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

колега даи някакви сними на мотора а за съидинителя значи е много зле щом на 5 пси истуска ( същото налягане може да дигне и старец с ламка докато ти духа в колектора ) евала успех за напред

Съединителя е нов,но шибаното малсо го е омазало и за това преплъзва :huh: Ето снимки на мотораCRX 1CRX 2

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lookcho

еййййййй :huh: голям пъстрак , направо така си го лъснал ,че ми се хлъзгат очите по него :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бинтовете киснахте ли ги във вода преди навиването? че тия дни аз съм наред и се чудя.....и я сподели, някаква разлика от бинтовете? не че очаквам да е имало де ;) но да си попитам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

бинтовете киснахте ли ги във вода преди навиването? че тия дни аз съм наред и се чудя.....и я сподели, някаква разлика от бинтовете? не че очаквам да е имало де :P но да си попитам

Не съм ги киснал.Вземаш едно от ония шишенца които пръскат(от препарат за стъкла) и пръскаш върху бинта преди да намотаеш и така малко по малко.Номера е в доброто обтягане :P Разлика определено има,температурата в коша определоно вече е по-малко :) Това ми беше и целта,ти какво искаш да постигнеш???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAD DOG

Останало е място и за един климатик... :P Дидо,евала пичага.Завиждам ти от сърце,но в добрия смисъл на думата.Това е нещо,което аз никога няма да постигна.Ама ще си търся завойчето де... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

искам да се отърва от един неприятен звук като на москвич/бмв от старите с фабрини колектори който се появи точно като сложих колектора :P

Сещам се за кой звук ми говориш,няма да успееш с бинтовете за съжаление :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...