vlad_ko 3 #1 Публикувано 16 Март, 2016 Здравейте колеги, след смяна на гарнитура на главата се появиха 2 проблема, за които мога само да подозирам за причините. Първо, след ремонта колата няма достатъчно мощност, все едно съм закачил да тегля друга кола - бавно ускорява, тръгва с подаване на повече гас, липсва динамика при шофиране, по пътища, които преди съм изкачвал с 100км/ч, последният път паднах на 70 и превключвах скоростите. На 2-3, преди се "изтрелваше" като я настъпя, а сега ускорява едва-едва. Съмнявам се за калпаво зацепен ангр. ремък. Вашето мнение? Вторият проблем е свързан с едно виене от коша отпред, което не мога да локализирам. Като работи на празни обороти няма проблем, след 1300 оборота и нагоре се чува осезаемо, особено като загрее. Подозирам пренатегнат ремък на динамо/хидравлика/климатик? Вашето мение? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #2 Отговорено 16 Март, 2016 И двата проблема са в ангренажа. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
borko 30 465 #3 Отговорено 16 Март, 2016 Аз скоро се убедих какви ужасни звуци освен виенето може да идват от натегнат ангренажен ремък ,гъргорене и трополене ,сякаш двигателя е свършил ,след като пипне който трябва ,сега само шума на гумите чувам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #4 Отговорено 16 Март, 2016 Абе да Ви кажа, проверих и пистовите ремъци... престарали са се, опънати са до краен предел... Сега остава да намеря някой, който да го зацепи по белезите. Р.S. За каране в момента колаъа е ужас, без повече гас забива муцуната, че на моменти даже успявам и да я загася... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #5 Отговорено 16 Март, 2016 (Редактирано) . Редактирано 16 Март, 2016 от vlad_ko Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlad_ko 3 #6 Отговорено 20 Март, 2016 Здравейте колеги, D14A2 има ли защита от удар на клапани? Ако ангренажа не е зацепен както трябва ще има ли последствия в/у клапани/бутала? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #7 Отговорено 20 Март, 2016 Досега не го ли зацепи тоя ремък. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове