Jump to content
goldbyrk

седалки от Прелюд

Recommended Posts

Някой опитвал ли е да размени целите механизми, вместо да се правят заварки и планки? Монтажните отвори гледам са същите, остава само жилата да се напаснат, което не е трудно?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да влязат в Сивик - един отвор се разминава...

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не е точно така. Освен това, сивика е по малък и пасажерската седалка освен да падне облегалката, трябва да се избута и седалката напред. При прелюдовата това не е така, което създава неудобство. 

Предните отвори трябва да се разпилят странично, за да паснат. Трябва да се завари Г планка на лявата шина, на дясната също трябва да се пили... Играчка, която според мен не си заслужава. Освен това оставаш без декоративна капачка отзад върху монтажните болтове...

На пръв поглед, размяната изглежда удачна. Явно механизмите на двата модела са правени от еднаква база и монтажните отвори за болтовете към седалката са напълно на еднакъв размер. Планките на облеглките са също еднакви и там размяна дори не е нужна. Пластмасовите кори, които са различни, също съвпадат, като монтажни размери, с изключение на едната, която трябва да се направи леко удължение от 2 санта отвътре в предната си част. Единственото което трябва да се преправи, е именно жилото, и то само на пасажерската седалка, за да може освен да пада облегалката, да отива напред и седалката, това е елемнтарно, като има поне 2 начина за това... 

Искаше ми се обаче, все пак някой дето го е правил да сподели опит. Все пак това е само на пръв поглед и като остане време, ще се позанимавам. Ще има и снимки, ако се получи интервенцията. Харесвам нещата да са максимално близки и неразличими от оригинала.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Нъц, не става. Отворите са същите, но в предната част са по навътре. Не че не може да се сложат дистанционни втулки, но варианта с разпробиването е по-лесен.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...