Jump to content
slus4o©

Е*ахти куките 2

Recommended Posts

В петък докато се прибирах се получи следната ситуация:

Карам си по бул "АКАД. ИВАН ЕВСТАТИЕВ ГЕШОВ" отивам да зареждам в ЛукОйл.
На светофара с "Възкресение" и "Константин Величков" правя ляв завой на светофара
има общо четири ленти две за наляво и две за направо аз съм в дясната за наляво
докато правя завоя гледам от другата страна дефакто от "Константин Величков" някъв
се побутва напред напред аве искаше човека да мине ама се поотказа той беше с 80-тка
та значи правя си левия завой и ми остават десетина метра до отбивката за ЛукОйл-а
и оп гледам Улигофрена който завива синхронно от лявата ми страна почва да си
харесва мойта лената а аз все още съм в нея аве с една дум почва да ми прави
фуния човека кара Алеко и не му пукка много много май, оттам аз скачам на спирачката
и на клаксона разминаваме се на косъм добре че смених зимните с летните че ставах
на хечбек и отпред, оня Охлюв върти пълен ляв избягваме удара, от там мушкам 1-ва
газ до ламарината настигам го от ляво всичко това колкото и да съм афектиран го правя
забележете с ляв мигач, та настигам го и съм готов да къртим чинета оп и гледам някъв
стърчог с бабата излезнали на разходка, виках и псувах докато не ми излезна пяна
пича само ми се усмихваше все едно нищо не е станало и то нищо не стана щото
спрях на косъм, та цялата тази ситуация се развива на пешеходния светофар след
ЛукОйл-а както и да е на този светофар има три ленти една за наляво и две за на
право и след като си изкарах гнева заставам с ляв мигач да се върна към ЛукОйл-а,
чакам на светофара и оп въпросната 80-тка зад мен и светка ли светка викам си
дядката не ми беше в категорията ама тоя ще яде джакпота минава ми от дясно и
нещо ми се кара, свалям джама и крещейки му обяснявам да върви в на кучето г*зъ
щот не ми е баш сега до него а и съм си застанал в лявата лента с ляв мигач, това го
казвам щот когато няма никой в лявата лента тя се ползва и за направо, изглежда
му беше много криво що баш пред него съм решил да завивам на ляво и му скапвам
равноускорителния процес оня изфъфли едно 'аве ти к'во ми шариш от дясно в ляво'
и по живо по здраво. Значи не казвам че съм прав с това че съм настигнъл колата
която ме засече, но прав ли беше Г-н Сержант-а да защото човека в Ауди-то беше
именно такъв, та прав ли е според вас първо на крастовището се ръга, ако му мине
номера после що съм отишъл от дясно в ляво ами вместо да предупреди дъртия в
Алекото с мене се занимава, незнам в странна държава живеем дами и господа, дам

Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Озаглавих темата така защото се замислих над нещо много странно:

ЗАЩО ГОСПОДАТА ПОЛИЦАИ ХОДЯТ С УНИФОРМИ КОГАТО НЕ СА ПО СЛУЖБА

моите наблюдения са такива, дори и да не са на работа си ходят с въшкарника
(униформата) сигурно получават облаги, оп спират го с превишена скорост
получава едно колега по лекичко че... или о извинявай че те забавям тръгвай
тръгвай а дори и да не са с униформата щрак служебната карта и готово или
пък защо трябва отзад на личната му кола да му седи жилетката или пък да е
облечена на седалката все някви злоупотреби със служебното положение да на
запад така му викат, не може ли като напусне РПУ-то да си свали костюма
даже си мисля че по устав ги задължават да са цивилни в извънработно време

П.С. Май пак ще раздразня лъвовете с тази тема ама к'во да правя, нали
това е форум и трябва да си споделяме подобни шофьорски неволи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не се нервирай, колега. ;)Ако ще ти олекне, да ти споделя, как на два светофара една бяла количка, ме засече два пъти понеже заставах първа кола в лентата ми, някакъв цървул реши, че може от неговото трето място да застане в мойта лента на първо място. На следващия светофар пак направи същото - като подчертавам, че и двата пъти го прави точно пред мен, засичайки ме. Явно има късмет човека;)Не бях с хондата, а с една лагуна. Поне тя има по-хубави фарове от моята ;) вече всички знаем за проблемите с фаровете на 5та генерация. (моята си я карам на дълги и виждам 2 метра пред себе си, дори не ми присветват, че съм на дълги - явно хич не се забелязвам)Та, много е важно понякога да си разтоварваш нервите - веднага използвах случея, че човека е пред мен и го проектирах на дълги - пък тя нали лагуната си е по-височка, пък и фаровете и едни такива дето целят самолети - чак му лъсна лицето на огледалото на човечеца - пък представи си щом съм го видял аз, а бях без очила и съм леко късоглед.Тръгваме на зелено, и след 5 метра бялата количка вече не е толкова бърза и ми дава път да я задмина. Изпреварвайки, чувам бзъъът, бзъъът - полицейска сирена - оказва се, че човечеца бил сигурно я чингис-хан, я някой бързак дипломат (на средна възраст). Аз лекичко му бииип-бииип клаксончето, нали да сме учтиви - той поздравява, поздравявам и аз - и си завих по пресечката на дясно без да му спирам, а той си продължи направо.Кажи сега? Аз ли съм тъп или чичкото си е мислел, че като си бъззззка сиренката - може да си гази наляво и надясно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Някой да не е имал подобни случки със замесен униформен в частна кола?

Редактирано от blueeye

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен ми се струва много селско, да се правят такива изпълнения - да тръгнеш да гониш някой, защото щяло да стане нещо ;) Шанса да причиниш сакатлък в такава ситуация е огромен. В крайна сметка, на кого са нужни всичките тези нерви, показване на средни пръсти и говорене за майки?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

..........на мен ми се струва много селско, да се правят такива изпълнения - да тръгнеш да гониш някой, защото щяло да стане нещо. Шанса да причиниш сакатлък в такава ситуация е огромен. В крайна сметка, на кого са нужни всичките тези нерви, показване на средни пръсти и говорене за майки......

Това е като във футбола, съдията няма да си смени решението, но отиваш да

спориш с него, наричи го инстинкт или както искаш, но аз така си реагирам щот

си представям същата ситуация само че зад волана да беше гаджето ми и какво

би станало, сигурен съм че поне няколко дена ще му държи мокро на дядката

та поне следващия път очилата да си сложи да го е*а

Идеята ми с тази тема беше друга че за всяка манджа си има меродия и просто

ми стана доста криво когато шапката не дойде да к'во що а почна директно да

налита затова и защото Г-на срами униформата си разбираш ли. Трябва да се

научат веднъж завинаги че напусне ли районното си става обикновеннен

гражданин а не царя на пътя или ако иска да раздава правосъдие в случая

не беше прав, ами ако тази ситуация му се случи на него според теб какво би станало

Силите на реда трябва да всяват ред и законност, това е основен техен приоритет

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Някой да не е имал подобни случки със замесен униформен в частна кола?

Аз съм имал случка с цивилен полицай в цивилна кола даже ни и заключиха :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Iceman

Ами и аз съм имал случка с цивилен. В общи линии и двамата бяхме в нарушение, той в едно - аз в друго ... кое по-голямо, кое по-малко - разминахме се безаварийно. После малко поспорихме, ама нещо не му се занимаваше, а и аз си казах, че не съм бил прав за моето нарушение и си се разотидохме по-живо по здраво! Разбран се оказа човека, можеше да си го изкара на мен и да си ми напише нещо за плащане! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

на мен ми се струва много селско, да се правят такива изпълнения - да тръгнеш да гониш някой, защото щяло да стане нещо :thumbs: Шанса да причиниш сакатлък в такава ситуация е огромен. В крайна сметка, на кого са нужни всичките тези нерви, показване на средни пръсти и говорене за майки?

майсторе, селско е, прав си.... в повечето сучаи не правя нищо, но понякога, като видя как едвам се разминавам, а глупака отпред ( в каквато ще кола да е) дори не разбрал какво е щяло да стане по негова вина и не успявам да се сдържа да го догоня и да го засека. А когато на мен ми се случи да сгреша, гледам да се извиня и ме е яд на себе си.

Ами не е правилно.... не е. и сигурно с псувни и разправии и засичания нищо няма да се промени, но си трябва понякога да се скараш на някого... поне едно "Е какво правиш бе колега? Имам застраховка ама нужно ли е?" без караници, просто забележка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

... поне едно "Е какво правиш бе колега?

Да ти кажа ли какъв ще е отговора или сам ще се сетиш?п.п. Слагаме си камерки и после в нета да се гледат кви са готини :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

п.п. Слагаме си камерки и после в нета да се гледат кви са готини :)

То убаво, ама после ще почнат едни дела защото си ги снимал без тяхното съгласие и т.н. ... трябва да си нямериш някой който да ги качва от чужбина, щото тук такъв човек ще го направят на нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Епа я тва го знам ве :) Хубаво е да се знае от " бързаците " , че некой може лошо да загази :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Майната

Братлета , неизбежно един ден ............. аре със здраве и без агресия ;)

;) съгласен съм на 100%всеки ден въртя 100-150км градско, поне 30 пъти на ден ругая като каруцар разни охлюви, бакшиши, голфаджии и патки.................и всеки път се ядосвам на себе си защо го правя и какво ли толкова е станало и какво ли ще променя с тия нерви..... ;)нека се опитаме да станем по-цивилизовани, толерантни и добри ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

нека се опитаме да станем по-цивилизовани, толерантни и добри :rolleyes:еххххх ма тате как го каза само :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

еххххх ма тате как го каза само :D

...........как щи набия канчето у калника на тебе............ ;):box:;):unsure::slap::cool:;):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

всеки прави селски прояви. и преди като карах по бърза кола е сега пак с тая. Ама като ми избият чевийте и ме нападна golf driving style и нема отърване. Верно е че не права некви маневри да засичам другите. Ама има некои дет просто си го просат. Случай. Карам си аз по сливница посока люлин. Спираме на пешеходния светофар пред даскалато. Аз съм ПЪРВА КОЛЯ В ЛЯВА ЛЕНТА. Тогава караш Един Daihatsu Charade GTti с турбо и съм се накефил и тръгвам с малко повече газ. И до мен в насрещното ПРЕЛИТА една маршрутка и ме засича щото идат коли отсреща. Е кво да ви кажа. Идеше ми да слеза и с бухалката да направя таа маршрутка на баница със сирене. Едно е да изрешеш колата по люлинското и да задминеш некой пенсионер ама да се правиш на баш майстор само щото караш маршрутка,голф, мерцедес, ауди или бмв.... Има хора който не могат да карат има и такива дет си мислят че могат. Според мен втория тип са по опасни. Не казвам че аз съм шофьор от класа но за тези 5 години от както карам не съм имал некви инциденти. Аре peace и не си носете газови пистолети под седалката...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...