clarion 2 #1 Публикувано 7 Март, 2016 (Редактирано) Здравейте колеги! От около месец съм притежател на 2005 Honda Accord 2.2 i-ctdi и вече знам, че ще остана лоялен фен на марката. Автомобилът си го докарах от Германия, на 160 000 км. и естествено има нужда от обслужване - масло на двигателя и филтри (маслен, въздушен и купе). Бихте ли ми казали каква марка масло и филтри да си купя, както и какво да бъде маслото? Предишния собственик ми каза, че са му слагали 5W30 на 15 000 км в туби Хонда оил? На много места четох, че Хонда препоръчва 0W30? Ще съм благодарен ако ми кажете и от къде ще ми излезе най-евтино да си купя тези консумативи онлайн или някой магазин...за сервиза мисля да отида в Омбре или Юби-ко. Предварително благодаря за помощта. Редактирано 7 Март, 2016 от clarion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
clarion 2 #2 Отговорено 7 Март, 2016 никой ли не може да помогне поне с линк ако има подобна тема...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #3 Отговорено 7 Март, 2016 Колега, не получаваш отговор, защото в този форум има поне десетина теми за избор на масло. Потърси и ще намериш нужната ти информация. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
angello 35 #4 Отговорено 7 Март, 2016 http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=95070&view=&hl=&fromsearch=1 Има подобни теми и за масло скорости, горивния филтър, ремък, верига и и т.н. Ползвай търсачката. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове