KDelchev 0 #1 Публикувано 2 Март, 2016 Здравейте колеги, От днес съм горд собственик на Джаз, както и член на форума Предварително се извинявам, ако въпроса ми е като на лаик, но искам да ми кажете, как мога да сменя езика на системата "Hand Free Telephone" ? Говори ми на немски, а аз не разбирам и дума. С английския нямам никакъв проблем...ама уви... Предварително благодаря. Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KDelchev 0 #2 Отговорено 3 Март, 2016 Колеги, никой ли не знае нещо по темата? За да не отварям нова тема, искам да помоля модераторите, да преместят тази в някой по-общ раздел за дискусии. Блутут телефонната система би трябвало да е идентична и при останалите модели на марката. Надявам се при по-голяма гласност, някой да знае нещо... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #3 Отговорено 3 Март, 2016 Когато натиснеш Dial бутона просто кажи english. На сивик така се обръща, вероятно и при теб е така. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KDelchev 0 #4 Отговорено 3 Март, 2016 Стана Мерси много колега! Сега остана да намеря къде е буксата на блутута, /или е с предпазител в кутията с бушоните/, защото явно е изключен. Пробвах с различни телефони, но не откриват устройство в колата... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
xaxo 87 #5 Отговорено 3 Март, 2016 (Редактирано) Отново на сивиците, модула се намира закачен на гърба на кората под волата. Трябва да я смъкнеш за да имаш достъп. Sent from my LG-H815 using Tapatalk Редактирано 3 Март, 2016 от xaxo Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KDelchev 0 #6 Отговорено 3 Март, 2016 Дано и на Джаза е там, ще проверя и ще пиша. Със сигурност ще е полезно и за други колеги /както и за смяната на езика, защото прегледах форума, но не намерих нищо по темата/. ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ на колегата за отзивчивостта му! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan_m 271 #7 Отговорено 3 Март, 2016 Щом сменяш езици, значи модула работи ! За да се свърже с телефон си има команди! Тук има описание как се работи: http://hondakarma.com/threads/honda-hand-free-telephone-hft-user-guide.390/live?page=1 Най-добре е да се направи едно ресетване на системата, защото помни до 5 телефона, ако не се лъжа и ако има толкова настроени от предния собственик, няма как да свържеш нов! Има няколко теми във форума за блутут командите, за Акорд, Сивик и Джаз са май еднакви! Можеш да потърсиш и ръководство на английски или български / в Бургас Апостолов ли продаваше Хонда, питай там за останала книжка на български/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
KDelchev 0 #8 Отговорено 5 Март, 2016 Колеги всичко е наред, работи безпроблемно Благодаря за оказаната помощ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове