Jump to content
pavkata18

accord

Recommended Posts

Здравейте колеги!!Искам да питам някой може ли да ме насочи към добър сервиз Пловдив,сервиз в които разбират от хонда...Имам проблем с мо я акорд,никой не може да ми каже какво става с тая кола.Акорда е 1.8 втек мотор 136коня.Проблема и е следния,на ниски обороти до 1500об.се чува някъв странен шум от мотора ,шума наподобява работа на дизелов двигател...едно тракане се чува...в три сервиза бях и никой нищо не ми каза конкретно..ще ви бъда мн благодарен ако ми помогнете...или някой ако може да ми даде акъл от какво иде тва тракане...аз си мисля за клапани!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

Здрасти колега, писал си че караш акорд 7, а по описание става въпрос за акорд 6. Наистина ти трябва читав и най-вече коректен сервиз тъй като лошите варианти са 2- да нямаш сериозен проблем, но сервизът да има проблем с приходите и да те зариби да сменяш това и онова, а вторият е да имаш все пак проблем, но сервизът да няма проблем с приходите и да те отсвири, "установявайки" че нямаш проблем. Точно поради тия две вероятности аз бих път до известен сервиз във Варна за да отида при човек, който обича марката и към момента смятам че не съм сгрешил. Иначе ако ти се занимава можеш да направиш клипче, което да чуем като съветът ми е да не снимаш прекалено отблизо поради опасността от изкривяване и усилване от микрофона на записващото устройство, в най-честия случай телефон. 

Редактирано от HondaExplorer

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега няма страшно все пак това е Хонда. Първо почваш от най-лесното, регулаж на клапани, почистване на стъпково моторче за оборотите и накрая хубаво масло. Ако това не помогне може да се притесняваш за нещо по сериозно. Успех.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Маслото е сменено преди 4000хил.5w40 холандско беше,не помня марката..Колата я имам от около година и си я потдържам добре,не че съм и правил кой Знае кво....Казаха ми за сервиз в Тракия до Кауфланд ,че бил много надежден и там чаткали от хонди....Някой колега от Пловдив ако е бил в този сервиз ,нека сподели впечатления!!Утре ще направа клипче и ше го кача да чуете .Нямам голям опит и така като го слушам нищо не ми хрумва..Иначе си върви добре,не мени обороти,не губи масло не пуши...няма никъде течове на масло.След 5000х и предстой смяна на ремъци,чудя се дали този шум не е от някоя ролка.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...