хари7 0 #1 Публикувано 17 Март, 2007 Голф 2 е аристократичен модел на шведската фирма Ауди, първоначално създаден да докаже или отхвърли Специалната Теория на Относителноста на Айнщайн или с други думи - да провери дали е възможно телата да се движат със скорост по голяма от тази на светлината. Съществуват и други мнения - например според известния учен-дисидент Александър Бойчев, Голф 2, не е автомобил, а е истинско со Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest хари7 #2 Отговорено 17 Март, 2007 еееее-поне съм го постнал в правилния раздел,а сега влизам и в другите форуми,така че ако открия нещо и за други марки... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #3 Отговорено 17 Март, 2007 Вярно е, но версията става все по-разширена .Пък и одата е забавна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mastorpetko 0 #4 Отговорено 18 Март, 2007 Сивик е аристократичен модел на китайск Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slus4o© 26 #5 Отговорено 18 Март, 2007 Сивик е ....................... Чшш Майсторчето ти си голем отворко ве, отивай си у Фалве форума къв го чиниш тука само да се заяждаш ли?П.С. Аве хора я го баннете тоя дръвньо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
хари7 0 #6 Отговорено 18 Март, 2007 Май трябва да поясня.Всичко това беше посветено на най-добрия ми приятел,който е с моята хонда по работа.Вече четвърти ден аз съм "собственик" на неговите два Фолксвагена,една двойка и един бус. И под двата съм лежал доста време,а той под моята никога Да не казвам голяма дума,но това е констатацията до сега.Нищо лично не влагам към собствениците на другите читави Ф...Верно четвърти ден се гърча в агония,защото ми липсва Хондата.Дано той да го прочете и разбере каква жертва съм направил за него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ZERO 162 #7 Отговорено 18 Март, 2007 Сивик е ....................... Чшш Майсторчето ти си голем отворко ве, отивай си у Фалве форума къв го чиниш тука само да се заяждаш ли? П.С. Аве хора я го баннете тоя дръвньо масторпетко е нещо като модератор в темите за голфове и добре че е той иначе не се знае докъде щяха да стигнат глупостите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Майната 4 #8 Отговорено 18 Март, 2007 mastorpetko, май доста се залежа и ти доскуча в НАШИЯ форум!?не така с рогчето тук, или очакваш похвали? Не че ми харесва да се пише ИЗОБЩО за любимата ти марка тук, но поне главен герой в споменатата ода и в доста тунингованата и ъпгрейдвана нова версия не е сивик, така че иронията ти не фаща дикиш, освен да си набираш врагове при нас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MAD DOG 445 #9 Отговорено 18 Март, 2007 Майна,не знам кво им цепите басма на такива тука.Като го сърби задника когато иронизират някаква обичана от него марка автомобили и тва не му харесва,еми да си ходи в техния форум.Мен другите марки НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ и не шетам из техните форуми да защитавам моята любима марка.То демокрация и търпимост,ама тва нещо не ме кефи.Никой не вика такива "фенове" тук.Аз никога не съм плюл която и да е друга марка и леко ми втръсва тая антиГолф хава,ама ТОВА Е ХОНДА ФОРУМ,така че какво очакват?Айде спирам че ми свършва доброто възпитание. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vartan 9 #10 Отговорено 18 Март, 2007 Майна,не знам кво им цепите басма на такива тука.Като го сърби задника когато иронизират няка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #11 Отговорено 18 Март, 2007 абе не знам............ама май не сме единствения форум,в който се пишат такива неща..............................................нека Масторпетко да поразгледа и другите форуми това не го казвам само за да се заяждам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
J&D 1 #12 Отговорено 19 Март, 2007 Що ли имам чувството, че във всеки момент ще дойде Горския и ще ни разгони всичките.И с основание де. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Restless 203 #13 Отговорено 19 Март, 2007 а пък мен написаното от maistorpetko ме изкефи и разсмя. Не прави другиму, каквото не искаш да ти правят - и какво като човека е проявил малко ирония?.Айде сега, който се чувства с неизживяно детство да тегли една черта през форума и да каже:"оти ми се дуеш бе усро, а пристъпиш чертата, ше те спукам от бой" ?!офтопик би трябвало да е място което разведрява настроението, гледайте по-ведро на нещата - с подобни заплахи нищо не се печели. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
galche 0 #14 Отговорено 19 Март, 2007 Всички сте били много чувствителни на тема марка коли.Това е като да си фен на футболен отбор-и да пада и да бие за теб пак ще си е номер едно.И аз много се смях на писанията за Голф-а,ама по някое време ми доскуча.После се смях и на гаврата със Сивик-а.И баба,и дядо,и мама и цялата ми рода до не знам кое си коляно са ме учили да не правя това ,което не искам да ми правят.Аз съм горд собственик на civic и crx и за мен друга марка кола няма.И да ме питате защо,не мога да ви отговоря.Хората около мен се шегуват,че пътя до моето сърце е през колата ми.Ако някой каже,недай си боже,нещо лошо за тази марка превозни средства все едно ми е казал,че съм напълняла и се почват типично женски фасони и сръдни.Но истината е, че Петко THE Майстор-а просто ни натри носа.Макар и за мен това да е проява на комплекси. И аз се чудя как горския още го няма... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове