Nikchy 0 #1 Публикувано 22 Февруари, 2016 Здравейте колеги.Пиша по повод газовите и емулаторите.Та на въпроса трябва ми малко помощ ,ако може разбира се.Сложих си обикновенна газова мотора ми е Д15Б2 и като всички и аз имам проблема с оборотите до 3500 като прехвърля от газ на бензин и светещия чек , та някой може ли да ми даде малко повече инфо за това как се свързват съпротивленията които играят роля на емулатор на инжекторите.Смисел разбрах че се слагат 2 резистора по 18 ома 10 вата ама как точно се връзват.И в крайна сметка след емолатора на инжекторите има ли смисел от емолатор на сондата ?! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #2 Отговорено 23 Февруари, 2016 (Редактирано) http://www.aeb.it/Products/Products/ProdID/42 тук има схема на емулатор само че заводски , та ако някои знае същия ли е принципа и с резисторите!? Редактирано 23 Февруари, 2016 от Nikchy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #3 Отговорено 23 Февруари, 2016 Да такава е схемата.То няма друга подобна инжекция,, Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #4 Отговорено 23 Февруари, 2016 А на миниса ли се връзва или на люса че четох някаде в по стари теми че е на миниса Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Иво Ленков 133 #5 Отговорено 24 Февруари, 2016 "Колега" кой клас имаш завършен? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #6 Отговорено 24 Февруари, 2016 Офф още едим тесен специалист Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BoYko 0 #7 Отговорено 24 Февруари, 2016 А ти виждаш ли се какво пишеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #8 Отговорено 24 Февруари, 2016 Май не стана ясно какво имам предвит казах че четох изказване такова ,а не че съм съгласен с него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #9 Отговорено 24 Февруари, 2016 Колегите имат предвид,че независимо дали изказваш твоя мисъл или чужда пишеш неграмотно с характерен цигански диалект. Емулатора на Сивик D15B2 се слага трудно,а по въпросите си личи ,че нямаш идея какво правиш.Виж някой майстор в града да ти го монтира.Няма да ти вземе повече от 50 лв... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Nikchy 0 #10 Отговорено 24 Февруари, 2016 Благодаря за философския урок по булгарски само че тука сте повече лалджий от колкото хора които могат да дадът съвет .Относно имулатора вече си го монтирах и си работи супер (явно трудната част съм я минал) така че много здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vpop 44 #11 Отговорено 8 Март, 2016 (Редактирано) И поне накрая научи, че не се пише емОлатор, а иМУЛАТОР Редактирано 8 Март, 2016 от vpop Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ObiChLiFk0 495 #12 Отговорено 14 Март, 2016 Сигурно на ИМОЛА ще кара с него ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове