sashe123 13 #1 Публикувано 20 Февруари, 2016 Здравейте колеги. Смених ламбда сондата поради причини които нямат толккова значение. Карах 1 ден без сонда и чека ми светеше,което е нормално. Новата сонда е марка Денсо и е универсална. Навързах кабелите към буксата които бяха 2 черни един зелен и един бял. След като запалих с вече сложена сонда,чека изгасна,но след кратко каране отново светна. Изгасих колата и след това веднага запалих. Чека изгасна. След доста дълго каране не е светвал отново. Днес пак същото,паля няма чек след като покарам малко светва. Спирам гася мотора, паля на ново и след това колкото и да я карам не ми светва отново. Друго което забелязах че когато загрее до работна температура,държи нормални обороти и през някакъв интервал от време се форсира сама... Колата е с мотор B16a2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.s.d.d. 280 #2 Отговорено 20 Февруари, 2016 E изчисти записаните грешки на компа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashe123 13 #3 Отговорено 24 Февруари, 2016 Сложих оригинална сонда работеща. Първия ден никакви проблеми. Днес пак на ново. Проблемите ми тръгнаха от както сложих спортен колектор 4-1. Някакеи идеи ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Chumata 25 #4 Отговорено 28 Февруари, 2016 Ресетни компа ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове