Jump to content
swizheeds

Заменяне на задни барабани с дискове

Recommended Posts

Здравейте на всички, напълно нов съм в форума за това се извинявам ако не публикувам темата където и е мястото.Наскоро станах горд собственик на Хонда Сивик 6генерация, и имам следния проблем. По колата има следните промени, двигателя е цялостно сменен с двигател от хонда прелюд 2,3 163 коня и колата не спира добре при положение че върви много. Имам следния въпрос как мога да сменя задните барабани с дискови отзад, понеже държа колата да спира добре. Не разбирам от коли никога не съм правил ремонти на кола и съм доста надъхан да започна да се обогатявам и ремонтирам сам моята кола . Ще се радвам ако някой ме светне как мога и с какви средства долу горе мога да осъществя тази промяна, имам доста идеи който да направя по колата но държа първо да спира добре. Не съм сигурен дали дисковете от зад ще подобрят спирането или просто трябва да направя подобрения по барабаните. Благодаря предварително, поздрави и се радвам че станах част от Хонда обществото .

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все ми се струва че само с задни дискети няма да стане. Първо виш с какви спитачки си от пред 240 или 262 мм. После с каква помпа спирачна и и чак след това пристъпи към задните.

Редактирано от fenabg

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Предполагам си със една зелена 6-та хеч. Не пипай барабаните, предполагам няма да караш на писта. Първо разбери с колко мм дискове си отпред 242 или 262. Ако си 262 мм си купи нови дискове и EBC Green накладки от форума и нови задни накладки за барабаните. Вземи си спирачна помпа със серво 15/16-ти, смени си цялата спирачна течност с хубава и много добре си раздвижи предните апарати. Пиши ми ако искаш едно ЛС

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...