Jump to content
POPAI

Ползвате ли добавки за горива

Recommended Posts

Колеги здравейте,искам да попитам тук да ли ползва някой добавки за подобряване на горива.Ако ползва и е доволен от ефекта да сподели.Запознат ли е някой да ли имат някакъв срок за ползване т.е. след 6г може ли да се сипват и да ли вършат същата работа .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не бих наливал нищо в резервоара, на което му е изтекъл срока за годност, но не могат да се правят генерализации - дори не си казал какво искаш да сипваш.

За 6 години каране на уж по-нови и капризни коли (макар че такова нещо като "капризна" Хонда няма, само ако ги сравним с по-старите Хонди), никога не съм сипвал никакви добавки и никога не съм имал проблеми идващи от гориво. Просто зареждам в големите вериги бензиностанции (разбирай OMV, Shell, EKO, Lukoil, Rompetrol, може и да пропускам някоя). Някои хора сипват добавки против замръзване в нафтата, когато дойдат големите студове - ако имаш "лятна" нафта и бензиностанциите все още не са почнали самите те да го правят. Баща ми сипва някаква добавка на Мазда 6 за чистене на инжекторите, да не спичат понеже кара на газ.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз също не бих сипал нещо с неясен или изтекъл срок,просто исках да видя да ли някой ползва добавки,защото има тема за горивата и там всеки е недоволен от бг горивата ,като цяло в сравнение с др държави

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Тоест ти не питаш за конкретната добавка, а дали добавките има как да ти оправят некачественото гориво? Еми не, няма добавка, която да направи некачественото гориво качествено.

Съвсем отделно, че като кажеш "всеки е недоволен" от горивата, правиш генерализация. Според мен повечето хора си плюят по навик, или за спорта и понеже обичат друг да им е виновен :)

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Попаднах на това клипче-https://www.youtube.com/watch?v=zKxJfXfD6mg,та може и да има файда

Редактирано от POPAI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ти гледа ли го това клипче? Понеже там казват, че всички добавки са НАМАЛИЛИ мощността на двигателя и буквално казват "май е по-добре без тях".

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз слагам Castrol TDA на печката.Определено я препоръчвам за дизелаците,през зимния период

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Упс,верно бре.В интерес на истината го мернах и го гледах малко в офиса без звук и  избързах май.Но все си мисля ,щом такива химически компаний ги разработват ....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

http://www.goldeagle.com/product/gold-eagle-fuel-injector-cleaner Ей тая хубост я ползвам редовно.Слагам малко повече от необходимото и разликата си проличава след 15-20 км.Работата на двигателя става чувствително по гладка,динамиката и ускорението се повишават,А и разхода пада малко.Продават я в ЛУКойл и Ромпетрол.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...