Knoxville 151 #1 Публикувано 22 Януари, 2016 Колеги, някой може ли да ми каже къде и на какво се държи предната броня на Акорд 6. Освен щипки има ли и болтове? Ако някой има и някаква схема или картинка, би било много хубаво. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Krasi-mir 1597 #2 Отговорено 22 Януари, 2016 (Редактирано) Надявам се това да помогне Имаш 2 винта поз.15, по 1 във всеки горен ъгъл на бронята. Завинтени са в калника. Отдолу имаш няколко метални винта поз.16/26, и няколко пластмасови кръгли щипки от 2 части - поз.24/25. Вътрешната им част е или пластмасов щифт, или пластмасов винт. После - имаш три пластмасови щипки (същите като тези отдолу) скрити под решетката. Това можеби означава, че трябва първо да свалиш решетката, но не съм го правил, и не мога да се ориентирам по скицата. На СR-V 1 съм го правил, и там първо се сваля решетката. edit; Да са е$А у монтЙоро, е сега се усетих, че решетката е хваната за капака Редактирано 22 Януари, 2016 от Krasi-mir Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Knoxville 151 #3 Отговорено 22 Януари, 2016 (Редактирано) Благодаря колега, точно позиция 15 ме интересуваше! Редактирано 22 Януари, 2016 от Knoxville Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове