Jump to content

INKTEC

Фен
  • Мнения

    121
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от INKTEC

  1. Продавам комплект(4бр) понижаващи пружини EIBACH! Понижават с около 4см и колата става доста стабилна!Свалени са от civic 4-та ген. седан.Стават също и за crx 2 ген. i 5-та ген. за други модели не знам дали стават. Предни:EW4001000VA ЗадниEW4010002HA снимки:http://www.imgwiz.com/130 http://www.imgwiz.com/139 http://www.imgwiz.com/13u http://www.imgwiz.com/13q gsm:0883323296 или на лс. Цена 130лв. p.s:нямам снимки как стоят на колата
  2. Здрасти колега!В стартера има едни бронзови контактори които с времето се износват и не могат да правят контакт от там идва този проблем! Не са скъпи струват 4лева стига да има че трудно се намират.Ако можеш свали си стартера те се намират отзад на стартера! На мен това ми беше проблема какво ли не правих та главно реле клейми на акумулатора контактен ключ и накрая се оказа това!Поздрави!
  3. Съжалявам за недоглеждането
  4. http://www.vbox7.com/play:871a96e6 Доста се чудих дали да повдигам доста стара тема но ще рискувам!
  5. Но дали ще и прилича понеже не е заоблена като 5-та ген! Досега не сам мяркал 4-ка с такава броня!
  6. Колеги според вас дали предна броня от сивик 5-та ген.седан става на сивик 4-та ген седан ще трябват ли големи преправяния!
  7. Колега и аз имах същия проблем! Какво ли не правих и в един ден когато доливах антифриз забелязах че капачката на радиатора беше омаслена което е ясен признак че гарнитурата на пачата е за смяна и така смених я засега няма проблеми минал сам вече 2-3хил.км така че маи на теб ти е останал този вариант! Поздрави!
  8. Най-накрая си намерих вежди даже сия взех днес от еконта сега остава майстора да си свърши работата Колега policeman намерих я от София от първия сайт който ми даде колегата с сложния ник
  9. Благодаря колега ще пробвам и дано има че ми писна на подправките вече)
  10. Здравейте не мога да си намеря задни вежди за моята бабичка сивик 4-та ген седан! Някой можели дами помогне или ако има начин от някаква друга кола да стават смисъл взаимозаменяеми с други от друг модел!
  11. На разпределителния вал гледаме т.е има и една пластмаса там за която ми че може с времето да се е деформирала и много значение неиотдават ! Другото което гледаме сана шайбата на колановия вал!
  12. Значи по-принцип като го зацепваха ремъка се получи едно малко разминаване както каза 1net с около половин зъб и ми беше странно след което прочетох зъбите и на двата вала еднакви са и презацепване на ново и пак същата история получава се разминаване. И така реших да я пробвам обаче колата беше като умрял кон горката докато стигне 3500 големи мъки питах ги те я приятели дали това не се дължи на това разминаване ама ми казаха че не може да е от това най-вероятно е нещо друго както и да е снощи дадох едни зъб предварени е(предварени е то нали се дава обратно по-посака на движение на ремъка) имаше разлика определено но предърпава и не знам какво да гледам вече
  13. А този зъб на разпределителния вал ли да му предварение и или на коляновия вал?
  14. Tочно и аз това се осъмних при зцепването като го слагах точно с половин зъб бягаше от белезите обаче моите познати от един сервиз ми казаха нищо и няма и така доверих им се нали уж майстори ! Благодаря за мнението колега! Поздрави!
  15. Здравейте колеги та проблема е следния колата е сивик 4ген с пълен инжекцион д15б2 и сложих разпределителен вал от д16а6 ! Обаче се промени ускорението на колата с вала от д16а6 набира доста мудно до към 3500к след това няма проблем докато с вала от д15б2 го нямаше този проблем смисъл такъв пак си беше мудна до към 3500к но не чак толкова! Търсих с търсачката от форума но нищо не открих!
  16. Здравейте от както температурите паднаха доста сутрин като запаля колата оборотомера показва каквото си иска и най-интересното е че като натисна съединителя оборотомера спира да отчита като го пусна и пак пощуряват оборотите.Майн релето нямаше студени спойки! Колата е д15б2 с пулен инжекцион! ето и едно клип че http://vbox7.com/play:356b0d1f
  17. Моята я шлайфаха 0.2мм и нямаше разлика! А ти ако искаш да има разлика след пилене доколкото знам май щети трябва и рздвижана ролка щото я сваля с около 2мм ако не се лъжа!
  18. INKTEC

    Коледа е...

    Весели празници и от мен.
  19. Колега и моята прави така и дати кажа поне при мен е гарнитура на главата колкото и да е кофти колата си иска нейното! Кефтие като даваш газ ама като идва нещо за ремонт лоша работа!
  20. И при моята е така. И аз бях замислил дали не е станало нещо с тая кола обаче се оказа че на повечето ми познати е по съшия начин
×
×
  • Създай нов...