Jump to content

pivik

Фен
  • Мнения

    13
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

1 Neutral

Относно pivik

  • Ранг
    Начинаещ

Profile Information

  • Пол
    Мъжки
  • Място
    Троян

Последни посетители

Функцията за показване на последните профилни посетители в момента е изключена и не е показна пред останалите потребители.

  1. Гаранцията на колата е 3 год. Срещу 105 лв ми направиха диагностика.Установиха датчик за температурата на антифриза в радиатора.Поискаха ми 165лв за доставка на датчика и 55 лв за смяната му.Казаха и ,че ще се наложи и смяна на антифриза ??? Сега намирам датчика в Интернет за 34 долара оригинален на Хонда и за 15 лв -китайче!
  2. Срещу 105 лв ми направиха диагностика.Установиха датчик за температурата на антифриза в радиатора.Поискаха ми 165лв за доставка на датчика и 55 лв за смяната му.Казаха и ,че ще се наложи и смяна на антифриза ??? Сега намирам датчика в Интернет за 34 долара оригинален на Хонда и за 15 лв -китайче!
  3. Климатика изключен.Индикатора за температурата под средно положение.Дори внимателно пипах турбото не беше много топло??? Може би има някаква компютърна настройка на датчика???Във вторник в Бултрако ще видим !
  4. Понеже ме дразни проблема, записах час в сервиза на Бултрако.Ще видя и има ли гаранция!
  5. Здравей колега.Вкарана е от Германия преди 2 месеца.Четох тази тема на bbozhanov ,но там говорят за премахнат ДПФ.Моят не е премахнат.
  6. honda cr-v 1.6i dtec 2015 год. Перките на охлаждащата система и климатика са почти постоянно включени. Колата е на 80000 км преди 4000км правих принудителна регенарация на ДПФа. Всичко си е нормално по колата.Няма светещи лампи. При подаване на контакт преди запалване вентилатора на радиатора се включва.След спиране на двигателя вентилатора продължава да работи 2-3 мин. дори и при студен двигател. Това нормално ли е?
  7. honda cr-v 1.6i dtec 2015 год. Перките на охлаждащата система и климатика са почти постоянно включени. Колата е на 80000 км преди 4000км правих принудителна регенарация на ДПФа. Всичко си е нормално по колата.Няма светещи лампи. При подаване на контакт преди запалване вентилатора на радиатора се включва.След спиране на двигателя вентилатора продължава да работи 2-3 мин. дори и при студен двигател. Това нормално ли е?
  8. Търся Книжка ръководство за експлоатация за Honda CR-V 1.6 i-dtec 2015 на български Благодаря
  9. pivik

    Honda C-rv

    здравейте, в автомобила ми Honda C-RV има навигационна система, която чете оригинално CD NavTech (navteq) http://www.navteq.com/ в документацията пише, че системата разпознава само DVD-SDAL formated map disk (SEAMLESS). аз съм един обикновен потребител на GPS устройство и не съм особено добре запознат със стандарти на карти и системи. някой има ли нещо разработено или може ли да адаптира нещо съществуващо, така че да мога поне да гледам къде се намирам в бг и по пътищата. не вярвам да има нещо разработено за градска навигация, но ... надеждата умира последна
×
×
  • Създай нов...