Jump to content

SToDo

Фен
  • Мнения

    84
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от SToDo

  1. Колата беше на мой приятел който катастрофира и почина. Баща му реши да я маха и сега се продава. Телефона на който можете да получите инфо е 0890 581 601 Иска да я даде цяла както я виждате на снимките. Не е бракувана все още.
  2. говорим за напълно оборудван с инсталация и копютър
  3. Здравейте колеги, каква е реалната цена на тъкъв двигател b16a2 - 160 коня? Зная че с точност не може да се каже но ако може от.... до..... Благодаря предварително на отзовалите се!
  4. Окачването е чисто ново на немската марка TA Tehnix (Tuning Art). Става за всички Сивици от 1991 до 1999 година. Възможността за сваляне е от 20 до 80мм. Комплекта включва всичко необходимо за монтаж. Цената е 480 лева за пълния комплект! БЕЗ коментар! Възможно е да се раздели на предно и задно, като цената за двата предни е 270 лева а задните са 240 лева. Ключовете вървят с предните. Телефон за контакт 0898 818 996. Възможна доставка по куриер за сметка на купувача.
  5. Окачването е чисто ново както се вижда и на снимките. Марката е TA Tehnix и възможността за сваляне е от 25 до 80мм. Става на 5-та и 6-та генерация - от 1991 до 1999 година на всички Сивици. Цената за комплекта е 480 лева, може да се вземе и поотделно като предните са 270 лева а задните 230 лева. Ключовете вървят с предните! Намират се в Казанлък и могът да бъдат изпратени по куриер. 0898 818 996 или на лично с въпроси. Цените са крайни!
  6. Coilover-ите са чисто нови и никога не са монтирани на кола. Марката е TA Tehnix и възможността за сваляне е от 25 до 70мм. Стават на всички 5-ти и 6-ти генерации. Цената им е 220 лева и не се коментира, нямам интерес и към бартери. Намират се в Казанлък и мога да ги пусна по куриер за сметка на купувача. 0898 818 996 или на лично
  7. тия дни предстои газифициране и след това само каране
  8. Проблема в радиатора няма как да се хване свален, зашото докато е студен си работи идеално а след като веднъж се загрее до 90 градуса тогава започват проблемите. Затова всичко започваше след 15-20 километра, явно вътре мръсотията се разширява и запушва голяма част от радиатора и оттам идва бързото загряване..... Като и да е, вече всичко е наред.
  9. С един нов радиатор проблемите се решиха....поне засега
  10. Вчера го свалях, промивах и обстойно почистване отвън, за мен 100% си е здрав радиатора. По цялата му повърхност си минава водата.Според мен за такава температура която вдига радиатора трябва да е много горещ а той поне според мен не е достатъчно горещ и се съмнявам, че не върти водата през големия кръг както трябва. Но нямам логично обяснение на какво се дължи това....Утре на светло ще погледна този байпасен маркуч и ще го сваля да го видя всичко нормално ли е по него.
  11. Малко развитие по темата: не добри новини.....отново грее яко :( След като мине 20 километра и малко баир да има започва да вдига температурата като без проблем стига червената зона. Някой знае ли къде стои датчика който включва перките, защото ме съмнява, че не работи добре.
  12. Още едно питане, нормално ли е на баир 3-4 километра (пътя Казанлък-Стара Загора за който знае) да вдига стрелката на 2/3 от оранжевата зона? Като на равно си стои закована на средата....
  13. Има развитие по случая, свалихне главата и гарнитурата е духнала на първи цилиндър доста а на другите съвсем малко. Като цяло най-вероятно джамбазите са донтягали главата, защото болтовете се отвиха много зор.....явно идеята е била просто да я продадът и отделно че и в антифриза са слагали нещо, защото си беше бозав.Сега с шлайф на главата и нова гарнитура вече направих 100 километра и няма проблеми, дано и завбъдеще да е така.П.П. блока е алуминиев но не сме го сваляли за шлайф, дано и не се налага.
  14. Маркучите си бяха добре, но днес вече свалиха главата и на 1-ви цилиндър най-вериятно е имало пробив и оттам е проблема. Утре ще се носи главата да се шлайфа и дано кривината е в нея, че ако блока е кривнат ще трябва да се сваля и той........
×
×
  • Създай нов...