Jump to content

Oyama

Фен
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Обществена Репутация

-8 Poor

Относно Oyama

  • Ранг
    Начинаещ
  1. Върти се насън и не му се верва кво ше му се случи.
  2. Да не ни е уроки, ама мисля боци скоро да припада от БГ опел.
  3. А моя не е ли бе , нали ти сипвам и не тебе и на пепикс дето си мисли че ме е бил ама у мечтите му, бие ме като го пуснах да тръгне със ! секунда ! по рано - и пак не ме бие а го изравнявам за смешните 300метра на булгара - вие разбират от драг знаете квое една секунда , като тръгнахме заедно му направих 18 коли . Обаче не се бави да се похвали по всички форуми че ме е бил, и после говори за комплекси и признаване на загуби - малее направо не ми се верва колко заблудени хора има.
  4. Няма ли да има предвидени дрифт сесии ? Все пак темата на събора е японски бегачки , а с какво са най известни те ?
  5. Една идея си е една секунда - а една секунда на старта са 10 коли на финала - като те пусках по рано си мислех че ще те настигна нагоре но просто няма достатъчно място на булгарплода за да те размина и да спра след това, щото скоростите отиват към 170 ...Извинението е прието.
  6. Пич тва е крайно некоректно от твоя страна !!! . Направо ми е нереално че си толкова нагъл да се възползваш така от моя джентълменски ход (вече ще ми е за урок) за да влезеш да се похвалиш тука че си ме бил . Ако искаш ела другата събота или неделя на бояна , но не знам има ли смисъл при положение , че на втория старт (когато и двамата тръгнахме заедно) ти направих такъв разстрел че не е истина.
×
×
  • Създай нов...